Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Millora l’accessibilitat de la font de les Granotes
Millora l’accessibilitat de la font de les Granotes
, , ,

Millora l’accessibilitat de la font de les Granotes

desembre 26, 2018

Durant estos dies festius s’ha restablit el trànsit al voltant de l’emblemàtic monument

Es completa la instal·lació d’una plataforma elevadora en un dels accessos a l’ajuntament

En uns dies està previst que finalitzen dos actuacions que milloraran especialment el dia a dia de les persones amb mobilitat reduïda. D’una banda, estan a punt de concloure les obres de millora de l’accessibilitat de la font de les Granotes, que facilitaran l’encreuament en este punt de l’avinguda al Vedat, on ja s’ha restablit el trànsit durant els dies festius. En este cas, s’ha ampliat l’espai que envolta la font i en els extrems de la part que connecta amb els passos de vianants. En els dos casos s’han rebaixat les voreres.

L’objectiu bàsic és incrementar la qualitat de l’espai públic i millorar la mobilitat i la imatge urbana. A més, el monument serà més visible mitjançant l’adequació de l’entorn a causa del seu valor històric. “La font de les Granotes és un dels encreuaments més transitats i que ocasionava grans inconvenients per a transitar-hi a causa de la vorera estreta al voltant de la font i per la inexistència dels rebaixos suficients, així com la vorera elevada, problemes que han sigut solucionats amb esta actuació”, explica la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Plataforma elevadora a l’ajuntament

Al mateix temps, està a punt de completar-se la instal·lació d’una plataforma elevadora en una de les entrades a l’ajuntament. La instal·lació d’una plataforma s’unix a la rampa ja existent que facilita en este accés el trànsit de carros de bebé i cadires de rodes. També està previst que en les dependències de Benestar Social del carrer de Sant Doménec es duguen a terme treballs per a millorar l’accessibilitat. Amb estos treballs, l’Ajuntament de Torrent respon a les demandes traslladades per l’Associació per a la Integració de Discapacitats de Torrent (ASIDIT). Inma Amat ha destacat d’estes dos actuacions l’“impacte positiu immediat en moltes persones de Torrent que fins ara tenien dificultats per a transitar per una de les vies principals de Torrent o per a realitzar gestions quotidianes a l’Ajuntament”.

Millora l’accessibilitat de la font de les Granotes

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.