Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Més hores d’estudi en les biblioteques municipals de Torrent

gener 9, 2017

L’horari d’obertura serà de 08.00 a 03.00 hores ininterrompudament fins al pròxim 10 febrer

El consistori torrentí ha adaptat l’horari de les biblioteques municipals per a facilitar l’estudi en període d’exàmens als jóvens de Torrent. Hui, comença l’horari especial per a tots aquells que necessiten fer ús d’estos espais fins a altes hores de la matinada. La regidora d’Educació, Patricia Sáez ha assenyalat que “és fonamental fomentar els hàbits d’estudis i facilitar als estudiants un horari ininterromput durant estes dates tan importants per a ells, on puguen estudiar sense molèsties”.

La biblioteca de la Casa de la Cultura de Torrent, situada en el carrer de Sagra i la biblioteca municipal de l’Edifici Metro, situada en l’avinguda al Vedat, 103, estaran obertes de 08.00 hores a 03.00 hores ininterrompudament. Els dos espais tenen Wi-Fi perquè els estudiants disposen de connexió gratuïta per a poder estudiar. A més, l’Edifici Metro té una sala de 24 ordinadors disponibles per a tots els veïns en l’horari habitual i 6 ordinadors per al servei de consulta de material.
A més, a les dos biblioteques es pot accedir fàcilment en transport públic ja que la línia del metro acosta molts estudiants a la capital de l’Horta Sud.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.