Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els xiquets i xiquetes de Torrent planten 50 arbres per a commemorar el Dia de l’Arbre

febrer 1, 2017

Els centres educatius han participat en tallers mediambientals que fomenten la importància de cuidar les zones arbrades i l’entorn

Este matí els col·legis públics Lope de Vega, Joan XXIII i Mare de Déu del Rosari, han participat en una sèrie d’activitats mediambientals en l’àrea recreativa de la Marjadella per a commemorar el Dia de l’Arbre, 31 de gener. L’Ajuntament, en col·laboració amb Aigües de l’Horta, han planificat una programació que té com a eix principal la plantació de 50 arbres de les espècies Quercus Ilex i Celtis Australis. La iniciativa s’engloba dins de la campanya ‘Deixa de passar factura al planeta’ que Aigües de l’Horta va llançar en 2016 amb l’objectiu de potenciar l’ús de la factura online, i en la qual la companyia es compromet a dur a terme estes campanyes de repoblació.

L’activitat, en què participen set col·legis, s’organitza per segon any consecutiu, i ha aconseguit plantar un total de 100 arbres en les dues edicions. A més de plantar un arbre, els xiquets i xiquetes han pogut participar en eel taller Nendo Dango, que consistix a aplicar una tècnica de reforestació amb boletes fetes d’argila, humus i llavors. La regidora de Mesurat Ambient, Inma Amat, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez s’han acostat a l’àrea recreativa i han ajudat a fomentar entre els més xicotets la importància que té cuidar els arbres i protegir estes superfícies. Ahir va ser el torn del col·legi Miguel Hernández, l’activitat del qual va tenir lloc en el Pantà. I demà hi participaran els centres d’educació especial L’Encarnació i La Unión.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.