Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les Falles i la Setmana Santa, protagonistes del cap de setmana
Les Falles i la Setmana Santa, protagonistes del cap de setmana
,

Les Falles i la Setmana Santa, protagonistes del cap de setmana

març 8, 2018

ADISTO celebrarà la seua jornada fallera i la parròquia Sant Josep acollirà el tradicional Pregó

Les Falles i la Setmana Santa són les protagonistes de l’agenda d’este cap de setmana a Torrent. L’exposició “Memòria del foc”, ubicada en la sala d’exposicions de l’Espai Metropolità d’Art Modern (EMAT) es despedix amb la presentació del seu catàleg. La falla Ramón y Cajal clou divendres a la nit la seua semana cultural amb un concert i una mascletà nocturna. La Casa de la Cultura acollirà per la seua banda l’acte commemoratiu del 75 aniversari de la fundació de la falla la Plaça.

Dissabte de matí, a les 11.30 hores, a la plaça Unió Musical tindrà lloc la Fira per la Igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens i una masterclass de zumba solidària. Es tracta d’un acte benèfic en favor de “La casa de las flores”, per a xiquetes violentades sexualment.

També el dissabte, la sala d’actes de l’Ajuntament serà l’escenari de la presentació de la banda de cornetes i tambors Nuestro Padre Jesús del Gran Poder, a les 18 hores.

Diumenge al matí, l’Associació de Discapacitats de Torrent (ADISTO) celebrarà la seua tradicional jornada fallera, que començarà a les 11 hores amb una cercavila.

 

Després d’una ofrena a la Mare de Déu i un dinar de germanor, la jornada conclourà a la vesprada amb la cremà del monument faller.

Encara el diumenge al matí, la parròquia Sant Josep acollirà, a les 12 hores, el Pregò de Setmana Santa, l’acte que donarà el tret d’eixida a estes celebracions i que en dos setmanes omplirà el carrer de la ciutat de fervor i devoció. L’encarregat enguany de pronunciar el pregó és el religiós amigonià Elkin Jesús Palacios.

 

Les Falles i la Setmana Santa, protagonistes del cap de setmana

 

Activitats al centre ambiental

Al Centre Ambiental el Vedat tindrà lloc el taller Nendo Dango, un joc senzill i divertit que consistix a crear bombes d’argila que contenen llavors per a després llançar-les al bosc i que germinen.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.