Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’equip de govern dóna compte en el ple de la liquidació positiva de l’exercici 2017

maig 8, 2018

El superàvit serà reinvertit en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en espais verds i seguretat

L’Ajuntament de Torrent ha presentat, en el Ple Municipal celebrat dijous passat, la liquidació de l’exercici 2017 amb un superàvit de 4.648.291,83 euros. Una xifra que mostra “el bon treball dut a terme per l’equip de govern i totes les administracions, i amb el qual assegurem una bona salut i una estabilitat econòmica per a este consistori”, ha assenyalat el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

D’igual manera, en els últims dos exercicis s’ha reduït el deute més de 20 milions d’euros, i  alhora s’ha mantingut una gran capacitat per a seguir pagant els compromisos municipals i els proveïdors, pagament que des de l’Ajuntament de Torrent es fa en una mitjana de 26 dies.

La bona notícia és que per primera vegada, des de les restriccions de Montoro, el consistori torrentí, a causa de la seua bona gestió, podrà invertir el superàvit gestionat en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en urbanitzacions, zones verdes i seguretat, la qual cosa beneficiarà directament la ciutadania.

Amb l’arribada del govern socialista a la ciutat, a causa de l’herència deixada pel Partit Popular, va caldre engegar un Pla Econòmic Financer, que es va aprovar a la fi de 2015. S’han aconseguit així, complir tots els objectius sense que açò haja suposat un minvament en els serveis de la ciutat. El deute, que al juny de 2015 era de 58,5 milions d’euros i prop del 110%, s’ha reduït fins al 65%, a 31 de desembre de 2017, i ha quedat ara 37.767.063 euros. Campos ha assenyalat que es tracta de “una gestió econòmica que ens permet tenir una capacitat de finançament de més de 6 milions d’euros sense necessitat d’autorització del Ministeri, situació que no es donava a Torrent des de fa més de quatre mandats”.

A més, la previsió per a l’any 2018 és molt positiva, ja que “continuarem treballant per a consolidar la situació d’estabilitat econòmica, mantenir la capacitat d’inversió, i seguir pagant en menys de 30 dies. Tot açò mantenint la qualitat dels nostres serveis amb els ciutadans i ciutadanes”, confirma el regidor.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.