Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’alcalde Jesús Ros i la consellera Carmen Montón visiten el Centre d’Especialitats de Torrent

juliol 21, 2017
Per a la implantació dels equips de TAC i Ressonància Magnètica es construirà una nova edificació en el solar contigu al centre sanitari
 
L’alcalde ha reivindicat la necessitat d’un nou centre de salut en Parc Central 
 
Amb este servei, la ciutadania evitarà traslladar-se a València per a fer-se este tipus de proves
Amb motiu de l’ampliació de l’espai sanitari del Centre d’Especialitats de Torrent, situat en el carrer dels Sants Patrons, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, amb l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Sanitat, Encarna Lerma, i diversos membres de la corporació municipal, este matí han visitat les instal·lacions. El centre ampliarà l’oferta sanitària mitjançant la implantació d’un nou servei de diagnòstic per imatge, que inclourà un TAC i un equip de Ressonància Magnètica (RM).
Per a la implantació del nou servei, es construirà una edificació en el solar contigu al centre sanitari, amb la qual cosa es disposarà d’una superfície total de 200 m2 en la planta baixa i 70 m2 en la primera planta. La nova construcció es farà a dos altures i també es reformarà la planta baixa del centre actual. Per a proporcionar este servei es crearan tres sales diferenciades per equip: una sala d’exploració per al TAC i una sala d’exploració per a la ressonància magnètica, les dos amb sala de control i sala tècnica. També es crearà una zona d’espera i una zona de cabines perquè els pacients s’hi puguen canviar.
“Després de les últimes reformes, aconseguirem que el centre d’especialitats oferisca un servei innovador, de qualitat i a l’abast de tots els ciutadans i ciutadanes, que ja no han de desplaçar-se fins a l’Hospital General per a fer-se estes proves”, ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros, qui ha agraït a la consellera les actuacions que s’estan duent a terme i ha aprofitat l’ocasió per a reivindicar la necessitat de la construcció del nou centre de salut en el Parc Central: “Els veïns i veïnes del Parc Central necessiten tindre un centre de salut, que millorarà l’assistència sanitària en eixa àrea i facilitarà i acostarà el servei mèdic a esta zona on cada dia viuen més persones”.
“El nostre objectiu és humanitzar l’assistència, personalitzar-la i acostar-la al ciutadà en la mesura del que siga possible. La creació d’este servei de TAC i de ressonància magnètica en el centre d’especialitats de Torrent permetrà acostar estes proves als veïns d’esta àrea geogràfica i evitarà el seu desplaçament a l’hospital o al centre de Campanar, com era habitual”, ha explicat la consellera Carmen Montón.
En la visita també han estat presents el secretari autonòmic, Narcís Vázquez; el sotssecretari, Ricardo Campos; el director general d’Assistència Sanitària, Rafael Sotoca; i el director gerent del departament València-Hospital General, Enrique Ortega.
Estes actuacions es sumen a les que es feren l’any passat en el mateix centre, que va ampliar els seus serveis amb la creació de tres consultes d’exploracions complementàries i una sala d’extraccions. En les consultes es duran a terme tècniques de tomodensitometria, ecografies, i retinografies i OCT (Tomografia de Coherència Òptica) amb què es fa l’exploració oftalmològica i telemedicina en retinopatia diabètica.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.