Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent assessora de forma gratuïta sobre les clàusules sòl

gener 25, 2017

Professionals del Col•legi d’Advocats resolen en Nous Espais totes les qüestions de les persones que estan perjudicades, o creuen estar-ho, per les clàusules sòl en les hipoteques dels seus immobles

Després de la publicació de la sentència del Tribunal Europeu sobre la gestió il•legal de la clàusula sòl sobre les hipoteques d’una gran quantitat d’immobles, hi ha molts habitants del municipi que no saben si la seua escriptura té una clàusula d’este tipus. Per això, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais i en col•laboració amb el Col•legi d’Advocats, oferix debades el servei d’assessorament als propietaris d’immobles que s’han vist perjudicats o poden estar-ho per les clàusules abusives en les seues hipoteques.

Nous Espais disposa de l’assistència de professionals en l’àmbit de l’advocacia per a respondre a totes les preguntes d’aquelles persones que ho necessiten, i que es veuen saturades per la marea d’ofertes d’administradors i advocats que oferixen els seus serveis. “Cada vegada hi ha més veïns i veïnes que necessiten una orientació sobre les seues hipoteques. No saben exactament què està passant amb este assumpte, o si ells també estan perjudicats, i estan bastant desorientats. Els membres del Col•legi d’Advocats, amb el qual s’ha signat un conveni, respondran en Nous Espais a totes les qüestions i dubtes d’una manera clara, senzilla i precisa, sense haver de pagar-los res, ja que és totalment debades”, assenyala la regidora de l’Àrea de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Este servei d’orientació es du a terme cada divendres de vesprada mitjançant cita prèvia al número de telèfon 96 155 32 11, que pertany a Nous Espais i que té les oficines a la plaça Major, núm. 31.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.