Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’acte de nomenament marca l’inici del regnat de Gemma Torrent
L’acte de nomenament marca l’inici del regnat de Gemma Torrent
,

L’acte de nomenament marca l’inici del regnat de Gemma Torrent

gener 24, 2017

El dissabte passat l’Auditori de Torrent va acollir l’acte de nomenament de Gemma Torrent Medina de la germandat de la Mare de Déu dels Dolors com a Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció 2017. Un acte emotiu en què també es va acomiadar qui ha sigut la representant de la Setmana Santa torrentina durant 2016, Carmen Verdet Artés.

Amb tot l’Auditori dret, Gemma Torrent va pujar a l’escenari acompanyada de les cambreres, Claudia Ros Gramaje i Blanca Sahuquillo Morte. El religiós Salvador Jesús Corbí Vidagany va ser l’encarregat de prendre la paraula com a conferenciant de la nit. Juan José Llorens, consiliari de la Setmana Santa, també va voler donar l’enhorabona a Gemma amb unes paraules plenes d’estima. Com a obsequi i record del regnat el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa, José Vicente Yago Mora li féu entrega del tradicional quadre. Per la seua banda, l’alcalde Jesús Ros li va posar la joia acreditativa com a reina de l’Encontre.

L’acte de nomenament marca l’inici del regnat de Gemma Torrent

L’alcalde Jesús Ros, en el discurs va adreçar els millors desitjos a Gemma per al seu regnat i va destacar la figura que representa “ser Reina de l’Encontre és dur dins algunes coses que tu dus, coses que tens al cor i et corren per la sang gràcies a la teua família” a més, va realçar el paper de la Setmana Santa torrentina i de tots el representants de la societat torrentina que van acudir al acte per “fer poble i fer cultura en cada un dels actes que duen a terme i que fan que Torrent siga una ciutat viva”.

Tots els germans majors de les diferents germandats de la Setmana Santa van pujar a l’escenari per a rebre un obsequi de Gemma acompanyada per l’alcalde Jesús Ros i el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa, José Vicente Yago Mora. Un moment especial per a Gemma en el torn de pujar a l’escenari fou el del germà major de la Mare de Déu dels Dolors, Pepe Torrent, el seu germà.

Per a tancar l’acte, el Germà Major Suprem, Eduardo Simó Mora, va completar la foto de família dalt de l’escenari al costat de la resta de germans majors.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.