Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La xarxa d’aigua potable arribarà a Montehermoso, el Pantà i Mont-real
La xarxa d’aigua potable arribarà a Montehermoso, el Pantà i Mont-real
, ,

La xarxa d’aigua potable arribarà a Montehermoso, el Pantà i Mont-real

setembre 30, 2021

El Pla d’Inversions d’Aigües de l’Horta de 2022 preveu millores en la xarxa general de proveïment i distribució d’aigua per a les zones urbanitzades situades fora del nucli urbà

L’Ajuntament de Torrent continua fent  nous passos per a aconseguir que l’aigua potable arribe a centenars de cases disseminades al llarg del terme municipal. L’alcalde Jesús Ros ha explicat aquest matí als mitjans de comunicació, en la tradicional trobada amb els periodistes, les últimes mesures que l’equip de govern impulsarà perquè l’aigua potable arribe a tres urbanitzacions de la ciutat, com ara Montehermoso, el Pantà i Mont-real, “actuacions que donen resposta a peticions i reivindicacions veïnals històriques”.

En aquests moments s’ultimen en la colònia Montehermoso-Sant Josep les obres de canalització, que permeten la connexió amb la xarxa general de proveïment d’aigua potable. L’alcalde ha anunciat dos nous encàrrecs en la zona: el d’un projecte de xarxa de distribució d’aigua potable a la urbanització i un segon projecte de renovació del clavegueram.

Una actuació similar es durà a terme en el Pantà. Després d’iniciar Aigües de l’Horta les actuacions necessàries per a connectar amb la xarxa d’aigua del polígon Mas del Jutge, a l’agost de 2017, ara es fa necessari actuar sobre una xarxa d’aigua i un sistema de clavegueram obsolets, per la qual cosa també es treballarà en projectes per a una nova xarxa de distribució d’aigua potable i de clavegueram en la urbanització.

“Fem un pas més per a millorar la qualitat i garantir la continuïtat del subministrament d’aigua potable a les urbanitzacions, per això cal incrementar el cabal i la pressió de la xarxa, i disminuir les pèrdues per l’eliminació de les fuites i la reducció dels casos de manteniment i reparació. En definitiva, continuem treballant per una ciutat més amable i millorant la qualitat de la vida dels torrentins i torrentines”, ha argumentat la regidora de Gestió de la Ciutat.

L’aigua creuarà el  bypass  per a arribar a Mont-real

D’altra banda, l’alcalde Jesús Ros ha donat a conéixer una nova inversió inclosa en el Pla d’Inversions de 2022 dels pressupostos, aprovats recentment pel Consell d’Administració d’Aigües de l’Horta. Així, l’Ajuntament de Torrent impulsarà a través de l’empresa pública el transvasament de l’aigua potable des del Toll i l’Alberca fins a Mont-real; una actuació que permetrà integrar en la xarxa general de proveïment algunes zones que, fins ara, quedaven fora de l’abast de la xarxa general d’aigua potable i que tindran una inversió pròxima als 800.000 euros. Una obra de gran calibre que creuarà el bypass per a connectar els actuals depòsits de proveïment de la urbanització a la xarxa d’aigua potable.

La xarxa d’aigua potable arribarà a Montehermoso, el Pantà i Mont-real

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.