Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La FAC fa una recollida solidària de joguets
La FAC fa una recollida solidària de joguets
,

La FAC fa una recollida solidària de joguets

desembre 24, 2018

Amb la Carpa de Nadal com a punt de trobada als peus de la Torre, la Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC) va tornar a recollir joguets. Al llarg del dissabte van ser molts els veïns i veïnes els que es van acostar a les taules de recollida per a donar els seus joguets i participar, un any, més en aquesta campanya solidària. Esta no ha sigut l’única activitat nadalenca del cap de setmana a Torrent.

Empaquetat gratuït

L’Ajuntament de Torrent aposta pel foment de la compra en els mercats ambulants de la ciutat i, per este motiu, al llarg del divendres i el dissabte va tindre lloc una jornada d’empaquetat gratuït de regals. De manera gratuïta, veïnes i veïns es van acostar a embolicar les seues compres, gràcies a la col·laboració de voluntàries i voluntaris de col·lectius i associacions locals, a més del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, que va participar en l’acció tant en el mercat ambulant del divendres com en el del dissabte.

La FAC fa una recollida solidària de joguets

Cinema de Nadal

Majors i xicotets han gaudit al llarg del cap de setmana de la programació de cinema d’aquest Nadal. L’aula CAM va acollir el dissabte al matí la projecció en valencià de Gru 3. El meu dolent preferit. El diumenge a la vesprada, la Carpa de Nadal es va omplir d’emoció amb Coco i el somni del xicotet Miguel d’arribar a ser músic.

Trenet de Nadal

El Trenet de Nadal ja es va deixar veure pels carrers de Torrent este cap de setmana i es podrà continuar gaudint en els pròxims dies. D’una banda, una eixida es realitzarà des de la Font de les Granotes: divendres 28 (11 a 13.30 h), i dissabte 29 (17.30 a 20 h). L’altra eixida serà des de la Torre en el següent horari: dissabte 29 (11 a 13.30 h) i diumenge 30 (11 a 13.30 h).

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.