Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Jornades esportives, informatives i lúdiques per a celebrar el Dia de la Infància a Torrent

novembre 14, 2019

La plaça de la Unió Musical acollirà la Festa de la Infància i de l’Adolescència amb un programa que inclourà ball, animació, un circuit d’educació viària, entre moltes altres activitats

Amb motiu del Dia Internacional de la Infància, 20 de novembre, l’Ajuntament de Torrent ha dissenyat un programa d’activitats amb la finalitat de reivindicar i respectar el dret dels xiquets i xiquetes. El tret d’eixida el donarà una sessió de control del Consell de l’ Infància, dissabte que ve 16 a les 11 h, que debatrà sobre valors d’igualtat. El saló de plens acollirà aquesta reunió, en la qual els xiquets i xiquetes plantejaran les seues qüestions a l’alcalde Jesús Ros i a la regidora d’Educació, Patricia Sáez. Però la jornada no solament estarà composta per preguntes i dubtes, sinó que els més xicotets i xicotetes podran plantejar una bateria de propostes per a fer de Torrent un espai més segur, amable i que pense en el públic infantil.

L’esport també estarà present en el programa, perquè el dia 20 tindrà lloc la carrera infantil en Xenillet, amb la col·laboració de les associacions del barri. “Es tracta d’una iniciativa per a donar visibilitat a aquesta zona i portar el dia de la Infància a tots els racons de la ciutat”, ha explicat la regidora d’Educació, Patricia Sáez. En acabar la carrera es realitzarà una festa en el camp de futbol del Alter, amb activitats esportives de ball, futbol i rugbi.

D’altra banda, l’equador de la programació se celebraran amb el taller- col·loqui “Criança respectuosa i societat”, impartit per Eva Baixauli, psicòloga de Creu Roja. Després de la xarrada informativa es realitzarà un berenar. Tot això a la Casa de la dona, on les persones assistents podran comptar amb un servei de bebeteca.

Per fi, arribarà el dia gran amb la Festa de la Infància i de l’Adolescència; una jornada en el plaça Unió Musical que estarà composta per actuacions de xiquets i xiquetes de Torrent, classes magistrals de ball, animació amb batukada, circuit d’educació viària. Igualment, de la mà de les associacions i departaments de l’Ajuntament de Torrent es podrà gaudir de tallers de marionetes, mastegares, arquitectura, xapes i primers auxilis; jocs gegants; maquillatge i tatuatges temporals amb aerosol; i begudes i aperitius saludables.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.