Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Idea’t potencia el seu portal d’ocupació per a prestar serveis online

maig 27, 2020

Una iniciativa per a atendre d’una manera àgil, eficaç i còmoda tant a les empreses com als demandants d’ocupació

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, posa en marxa el seu portal de ocupació online: torrent.portalemp.com, amb tota l’oferta i demanda d’ocupació de Torrent a un sol click.

La implementació i gestió d’aquesta eina permet a IDEA’T, com a agència de col·locació, prestar telemàticament els seus serveis d’intermediació laboral. D’aquesta manera, els seus usuaris, tant empreses com demandants d’ocupació, són atesos d’una manera àgil, eficaç i més còmoda, sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina.

Àrea demandants. Des de la zona privada de Demandants podràs donar-te d’alta en  la base de dades de demandant d’ús de forma online, actualitzar les teues dades i renovar anualment la teua demanda. De la mateixa manera, podràs consultar les ofertes d’ocupació i inscriure’t en aquelles que més s’adeqüen al teu perfil professional, de forma totalment gratuïta i immediata.

Àrea empreses. Des de la zona privada d’Empreses podràs donar-te d’alta de forma online per a publicar les teues ofertes de forma totalment gratuïta i amb la confiança afegida que un equip expert en processos de selecció t’ajudarà a filtrar i seleccionar la persona més adequada per a cobrir la teua oferta.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.