Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Exposicions, representacions i jornades literàries a Torrent
Exposicions, representacions i jornades literàries a Torrent
,

Exposicions, representacions i jornades literàries a Torrent

juny 26, 2019

Les associacions i col·lectius culturals acomiaden el curs

El centre Rudé Art i Formació de Torrent va presentar ahir en l’Espai de l’Edifici Metre “Trobades d’Art: Entre el màgic i la creativitat”, l’exposició de dibuix, pintura i disseny gràfic de les seues alumnes i alumnes, que es podrà visitar fins al pròxim 5 de juliol. A més, es va presentar la novel·la “Genésis de l’ocult”, de Joel Guerrero, i que ha servit d’inspiració per a les obres exposades en la mostra.

Els col·lectius i associacions culturals i artístics de Torrent acomiaden a poc a poc el curs amb la celebració de tota mena d’activitats. L’Escola Coral va clausurar el passat cap de setmana el curs amb un concert en l’Auditori en el qual van participar els cors de totes les edats. Al llarg de l’acte es van veure els resultats del treball de tot l’any d’aquesta agrupació que promou la integració familiar i social.

Per part seua, el saló de l’actes de l’Ajuntament va ser l’escenari el passat cap de setmana per a les diferents representacions de l’IX Festival de Cucurucú Teatre i amb el qual aquest col·lectiu acomiada el curs. Els membres de l’associació i dels diferents grups, majors i xicotets, van representar “La història de l’illa perduda”, “L’últim tramvia” i “Hiperconectados”.

També la Casa de la Cultura va acollir una jornada literària a càrrec de Restart Editors. Al llarg del dissabte va tindre lloc una trobada literària en el qual a més va haver-hi ponències de diverses temàtiques i presentacions d’autors.

Exposicions, representacions i jornades literàries a Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.