BIM

,

Els xics i xiques del CAT cullen èxits el cap de setmana passat

juny 14, 2018

El cap de setmana ha estat carregat de bons moments per als xics i xiques del Club d’Atletisme de Torrent. El campionat autonòmic màster AL va tindre Rebeca Mendoza com a única representant en la prova de 1500 m, qui va obtindre una medalla de bronze. En el control celebrat conjuntament, Aurelio va participar en triple salt i va aconseguir la mínima nacional per al seu campionat d’Espanya i en longitud amb 6,64 a 11 cm de la mínima. Álvaro va tindre també una participació en triple i en longitud amb 6,43, així com Mario Bell en 100 ml amb 11”57 i Mario Ibáñez en 200 ml amb 23,43, els tres molt prop de la mínima nacional.

D’altra banda, el campionat autonòmic Sub20 AL va ser tot un èxit per a Alicia Lázaro en la prova, amb un temps de 5’14”39 i MMP, i va aconseguir la plata. Igualment, Iván Márquez va guanyar el bronze en 100 ml amb 10”90 segons. El 4t lloc fou per a Patricia Yeste en 100 mt amb 15”79. la marca és mínima per al seu campionat d’Espanya que se celebrarà el 23 i 24 del mes de juny a Múrcia. La 5a posició fou per a Aarón García en longitud amb un millor salt de 5,99 m.

I finalment, en el campionat autonòmic Sub16 AL, Claudia s’ha proclamat campiona autonòmica en longitud i també en triple amb sengles MMP i rècord del club en les dos proves. En longitud amb un últim salt de 5,6 1m, que la col·locava en primera posició després d’anar tota la competició en 2n lloc i amb esta marca es col·loca primera en el rànquing nacional AL, i en triple amb un salt d’11,93 m, per la qual cosa bat el rècord del club que posseïa i es col·loca també primera del rànquing nacional A.

Destaca també l’actuació de Niklas que s’ha proclamat subcampió en 100 mt i baixa 2 centèsimes el rècord del club que posseïa i es col·loca tercer en el rànquing nacional, i en els 300 mt es queda en 5a posició amb 42”08 i de nou amb rècord del club. Enrique Calderón en disc amb una magnífica 4a posició i un millor llançament de 40,76 MMP i amb rècord del club i 6é classificat en pes. Paula Giménez en 100 ml, 5a classificada amb 12”69 i MMT; cinquena posició també per a Lucía Romero en 300 mt amb 49”96 i classificats en 6a posició Mario Perpiñan en 1000 m. i Hugo Leveque en salt de perxa. A més, Eva Marque, que guanyant la seua sèrie de 100 ml amb 12”90, va fer mínima nacional.