Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Els i les esportistes, protagonistes a la Gala de l’Esport

juliol 17, 2017
Les festes patronals comencen divendres amb un gran nombre d’activitats, com ara el concurs de tir i arrossegament, música a la fresca i la trobada de muixerangues
El cap de setmana arranca amb una programació molt esportiva, com és la Gala de l’Esport; un acte que està dedicat a tots els esportistes de Torrent. Enguany serà un acte molt participatiu, ja que hi col·laboren tots els clubs de la ciutat, els quals tenen una menció especial. A més, des del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament s’ha creat un vídeo en què els protagonistes, els clubs de la ciutat i els seus esportistes, tenen un reconeixement a l’esforç i al treball dedicat. La gala començarà hui a les 20.00 h a l’Hort de Trénor.
Hui també s’inicien les festes patronals amb dos activitats molt divertides. D’una banda, el concurs de tir i arrossegament, a partir de les 18.00 h al Parc Central. Esta activitat tindrà lloc dels dies 14 al 16 de juliol. D’altra, el concurs de fanalets de meló d’Alger, a les 22.00 h a la falla Sants Patrons. La nit de dissabte, esta comissió celebra el seu 50é aniversari amb teatre al carrer.
A més, els torrentins i torrentines podran gaudir de la tercera Trobada de Muixerangues. La jornada s’iniciarà dissabte a les 18.00 h, amb una cercavila des de l’avinguda fins a la Torre, on formaran unes espectaculars figures.
El cine d’estiu arriba a la plaça de l’Església amb la divertida pel·lícula El pregón; protagonitzada per Andreu Buenafuente i Berto Romero. A les 22.00 h.
Els moros i cristians es preparen per a les seues festes grans, i ho fan amb un partit de futbol al camp de futbol de Sant Gregori. Després, tindrà lloc el dinar del capità moro 2017.
Diferents associacions estan de festa este cap de setmana. L’associació andalusa celebra una setmana cultural amb un gran nombre d’activitats. Dissabte al matí han planificat una sardinada, on conviden tot el veïnat al seu local i a gaudir de la jornada. Ja entrada la nit de dissabte, rebran la visita de José Monty, Maria José Navarro i Blai, els quals protagonitzaran un gran espectacle humorístic. A més, l’associació de veïns de Nicolau Andreu ha preparat un sopar la nit de dissabte i un esmorzar el matí de diumenge. I per últim, l’associació del Mas de don Pedro ha planificat un gran nombre d’activitats per a diumenge a partir de les 9.30 h.
Per acabar, la música serà la protagonista a l’edifici Metro, que acull l’espectacle Música a la fresca, amb la participació de la Unió Musical.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.