Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El Voluntariat pel Valencià de Torrent posa el punt final a la catorzena edició

juny 28, 2019

La vesprada començà amb una passejada guiada per la ciutat que acabà en el Museu de l’Horta Sud amb l’acte de cloenda i lliurament de diplomes

El Voluntariat pel Valencià de Torrent s’acomiadà ahir a la vesprada de l’edició número catorze. L’acte d’ahir, organitzat per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, començà en la plaça de l’Església. Des d’allí, els voluntaris i els aprenents de les parelles lingüístiques, acompanyats de la regidora d’Educació i Política Lingüística, Patricia Sáez, els representants de la corporació municipal, i el coordinador del Voluntariat d’Escola Valenciana, Vicent Font, com a novetat, feren un recorregut a peu per Torrent per a visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat i conèixer la història de la localitat.

En l’edició d’enguany que començà al novembre hi han participat prop d’un centenar de persones, entre ensenyants i aprenents que formen les parelles lingüístiques que l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent organitza per a posar en contacte persones que parlen valencià amb persones que volen aprendre la llengua pròpia.

En acabar la visita a la ciutat, les persones assistents es dirigiren al Museu Comarcal, on es va fer el repartiment dels diplomes a tots els participants.

Els interessats a participar en el voluntariat lingüístic poden posar-se en contacte amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià a través del correu electrònic usvalencia@torrent.es

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.