Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El voluntariat ambiental Torrent Verd elabora el cens de tortugues del barranc de l’Horteta

juny 26, 2018

En este paratge hi ha catalogats més de 30 exemplars de tortugues autòctones

El voluntariat ambiental Torrent Verd ha elaborat el cens de tortugues autòctones mauremys leprosa en col·laboració amb l’ONG Acció Ecologista-Agró. Com a última activitat del curs, els voluntaris elaboren cada any el cens de tortugues autòctones en el barranc de l’Horteta.

En este paratge protegit, reserva de fauna, hi ha catalogats més de 30 exemplars d’esta espècie. El cens permet, a més, controlar i retirar altres espècies de tortugues invasores que posen en perill la conservació de les espècies pròpies. Durant cinc dies, els grups de voluntaris que hi participen s’equipen per a introduir-se en esta reserva natural i revisar els paranys, que han elaborat, per a capturar les tortugues.

Els voluntaris del Centre Ambiental prenen la mida dels exemplars, els pesen i anoten les dades en la fitxa corresponent. Algunes marques permeten identificar cadascun dels exemplars. Cada tortuga mauremys leprosa té una fitxa particular que ajuda els voluntaris a fer un seguiment de la seua evolució i mantindre el control de la població.

El voluntariat ambiental Torrent Verd organitza al llarg de l’estiu tot un seguit d’activitats destinades a la millora i la conservació dels espais naturals de la ciutat. Més informació i inscripció:

www.naturaycultura.com/voluntariat

Telèfon: 96 125 51 52

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.