Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa
El Pregó dóna inici a la Setmana Santa
, ,

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa

març 12, 2018

La reina de l’Encontre, Cristina Peris González, va rebre els símbols d’este càrrec, per a lluir-los el pròxim Diumenge de Resurrecció

La parròquia de Sant Josep acollí ahir el Pregó de Setmana Santa en què Cristina Peris González, reina de l’Encontre d’enguany i de la germandat del Sant Sopar, va rebre la palma i l’estendard que representen este càrrec per a lluir-los el pròxim Diumenge de Resurrecció, quan presidisca l’Encontre Gloriós amb les seues cambreres i patges.

El Pregó, que enguany s’ha avançat una setmana per la proximitat amb les Falles en el calendari, dóna el tret d’eixida als actes i les celebracions de Setmana Santa, que enguany ompliran els carrers de Torrent de fervor i devoció des del 25 de març, Diumenge de Rams, fins a l’1 d’abril, Diumenge de Resurrecció.

Cristina Peris i les seues cambreres, Gloria Andreu i Irene Andreu, van rebre els símbols del càrrec de reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció de l’alcalde Jesús Ros qui va participar en la celebració en companyia del regidor de l’Àrea de Festes, José Antonio Castillejo, i la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

L’encarregat de pronunciar el Pregó va ser el religiós amigonià Elkin Jesús Palacios, que durant quatre anys fou vicari de la parròquia de Nostra Senyora de Montesió. En la seua intervenció, el religiós va destacar de la Setmana Santa torrentina el fet que és “una manifestació religiosa que ha aconseguit transcendir el caràcter folklòric i cultural i ha sigut capaç de congregar milers de torrentins i torrentines des de fa molts anys”.

El Pregó dóna inici a la Setmana SantaEn acabar l’acte religiós, l’Orfeó Polifònic i l’Orquestra del Cercle Catòlic interpretaren algunes peces corals.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.