Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El ple de l’Ajuntament aprova l’adhesió de Torrent al Pla Edificant, de millora dels col·legis i instituts públics

febrer 15, 2018

Mitjançant este pla, els ajuntaments assumixen la tramitació burocràtica i la Generalitat, el finançament

El ple extraordinari de l’Ajuntament celebrat ahir dimecres, 14 de febrer, va aprovar per unanimitat l’adhesió de Torrent al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. La proposta, formulada per la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, va rebre el vot favorable de tots els grups polítics.

La memòria d’adhesió, que inclou també la sol·licitud de delegació de competències, recull actuacions d’ampliació, adequació, rehabilitació i reforma als CEIP Les Terretes, Antonio Machado, El Molí, Federico Maicas, Joan XXIII Infantil i Primària, Lope de Vega, Miguel Hernández, Sant Joan Baptista, Sant Pasqual, Mare de Déu del Rosari; als IES Tirant lo Blanc, la Marxadella, Veles e Vents i Serra Perenxisa; i a l’escola infantil Pulgarcito. La memòria del consistori preveu així les diverses actuacions, que s’hauran d’executar entre 2018 i 2021 als centres públics de la ciutat.

Mitjançant este pla, els ajuntaments assumixen la tramitació burocràtica de les obres i millores i la Generalitat el finançament íntegre, per mitjà de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

El Pla Edificant, de construcció, reforma i millora dels centres educatius, pretén agilitzar els tràmits i permetrà als ajuntaments que se sumen al programa avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que consideren prioritàries en els seus centres educatius.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.