Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

La I Trobada Comarcal Tyrius acull més de 200 dones a Torrent

febrer 15, 2018

Un total de nou poblacions s’han reunit per a visibilitzar la figura de la dona

Este matí, la sala cívica de l’Antic Mercat ha acollit l’acte inaugural de la I Trobada Comarcal de l’Associació d’Ames de Casa i Consumidores TYRIUS, que ha reunit dones de diferents municipis veïns: Alaquàs, Aldaia, Xirivella, Quart de Poblet, Manises, Paiporta, Picanya, Real de Montroi i Torrent.

El nostre municipi ha sigut triat per a celebrar esta trobada social que ha congregat més de 200 persones. La jornada s’ha inaugurat amb un acte de presentació presidit per l’alcalde, Jesús Ros; la regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Lerma; la presidenta de Tyrius Torrent, Carmen Campo, i la presidenta de Tyrius València, Vicenta Alcácer. L’alcalde ha donat la benvinguda a totes les dones vingudes d’altres municipis de la comarca i ha agraït a l’associació “la labor que realitzen per a reivindicar la figura de la dona i programar activitats que fomenten els seus drets d’igualtat”. Per la seua banda, Encarna Lerma, ha manifestat estar satisfeta perquè “Torrent siga la ciutat triada per a acollir esta trobada, que és una manera de visibilitzar la dona i posar en comú la labor que des de totes les associacions reunides es du a terme durant tot l’any”.

A continuació s’han realitzat dos visites guiades per a conéixer la ciutat. Les assistents han visitat, en primer lloc, el Museu Comarcal de l’Horta Sud, on han pogut conéixer  una casa tradicional de principis del segle XX. Seguidament, s’han dirigit a l’Hort de Trénor per a conéixer la varietat d’espècies vegetals que es troben en esta joia botànica torrentina. La visita ha finalitzat amb un dinar on les dones han posat en comú tot el que han viscut durant el dia, a més de les seues experiències positives amb les seues associacions.

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.