Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El FORUMT celebra el seu acte de clausura
El FORUMT celebra el seu acte de clausura
,

El FORUMT celebra el seu acte de clausura

juliol 2, 2018

El curs ajuda a joves instrumentistes a superar aquelles dificultats amb les quals poden trobar-se durant els llargs anys de formació

El FORUMT de la Unió Musical de Torrent celebrà l’acte de clausura dissabte passat en el Conservatori de Torrent. Amb esta edició, la Unió Musical de Torrent ha organitzat 38 cursos de perfeccionament musical, ara amb el nom de FORUMT d’interpretació i perfeccionament musical Ciutat de Torrent. Es tracta d’oferir als joves instrumentistes un servei que els ajude a superar aquelles dificultats amb les quals poden trobar-se al llarg dels anys de formació.

Enguany les modalitats que s’han oferit en el curs han sigut l’especialitat d’instrumentals (llenguatge de jazz, flauta, oboè, clarinet, fagot, saxo, trompa, trompeta, trombó, tuba, percussió, violí, cant i piano acompanyant); direcció de cors, amb Marc Korovitch; direcció de banda, amb Frank De Vuyst; i composició, amb Kevin Houben. Abans del lliurament de diplomes tingué lloc una xicoteta exhibició en la qual es mostraren els bons resultats de l’aprenentatge d’este curs. Posteriorment, l’alcalde Jesús Ros, el president de la Unió Musical, Juan Benavent, i la musa de la Música, Ana María Castro, lliuraren els diplomes a les persones participants.

 

El FORUMT celebra el seu acte de clausura

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.