Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El color i la diversió inunden els carrers de Torrent

maig 14, 2018

Més de 2.200 xiquets i xiquetes dels centres escolars de la ciutat van participar en la Carrera del Color, en la qual es van recaptar prop de 300 quilos d’aliments

L’avinguda Olímpica es va convertir, dissabte al matí, en l’escenari per a celebrar la Carrera del Color. Una activitat esportiva on la diversió, la companyonia i la il·lusió dels xiquets i xiquetes dels centres educatius de Torrent, van estar molt presents durant tota la jornada. Més de 2.200 xiquets i xiquetes van participar en esta carrera, organitzada pel Club d’Atletisme de Torrent i Caixa Rural Torrent, i a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros al costat de l’equip de govern per a gaudir del bon ambient i animar els corredors i corredores.

Les persones participants van fer un lliurament solidari d’aliments per a col·laborar amb el Punt d’Aliments municipal, amb el qual es va aconseguir recaptar vora 300 quilos d’aliments que seran donats a totes les persones que els necessiten.

Enguany, el públic infantil ha pogut gaudir de diferents novetats i sorpreses al llarg del recorregut, com els obstacles o la gimcana que, sumades a les pólvores de color, van convertir esta carrera en un esdeveniment molt esperat, que “any rere any, s’ha consolidat en la nostra ciutat, i que té molt d’èxit des que, fa tres anys, va començar a realitzar-se amb pólvores de color”, ha destacat la regidora d’Esports, Nadia Marín.

D’igual manera, en arribar a la meta els xiquets i xiquetes van rebre, a més de la bossa de pólvores de color i les ulleres protectores que els van donar en iniciar-se la prova, una botella d’aigua i molts més regals.

I quan acabà la Carrera del Color, fou el torn del Servei de Neteja Municipal, que van treballar de valent per a deixar els carrers a punt i, en un temps rècord, normalitzar la situació del trànsit.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.