Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El club de lectura Come Read With Us es reuneix en línea per a debatre sobre el llibre The Wrong Envelope

juliol 22, 2020

El Club de lectura Come Read With Us de les biblioteques de Torrent es va reunir ahir a la vesprada per a posar en comú les seues impressions sobre l’últim llibre proposat: The Wrong Envelope, de Liz Treacher. En aquesta cita literària, que es féu en línia, per la situació extraordinària que estem vivint, el públic va poder debatre i analitzar aquesta comèdia romàntica amb una història emocionant i amb molts embolics que et fa viatjar a l’any 1920. Així, cada participant va poder expressar les seues impressions sobre la novel·la i parlar sobre la seua heroïna: Evie Brunton, una cartera de Devon que recorre els carrers per a repartir les cartes muntada en la seua bicicleta i un dia coneix el misteriós Bernard Cavalier.

Aquest club de lectura, que es reuneix cada mes intercalant un grup a la biblioteca de Casa de la Cultura i un altre a la Biblioteca Metro, tornarà a reunir-se per a continuar amb la història d’Evie i Bernard, però aquesta vegada després de casar-se. Els successos que ocorren després d’aquest important esdeveniment es descobriran en el llibre The Wrong Direction. En aquest cas, la sessió serà amb el grup de la Biblioteca Metro.

Sota la coordinació de Michelle Ann Prabhu Barreto, els torrentins i torrentines ja han llegit títols com The guernsey literary and potato peel pie society, Things fall apart, The bastard of Instambul, A pale view of hills o The animals Baths, entre molts altres.
Per a formar part del club Come Read With Us només cal tenir un nivell mitjà d’anglés i apuntar-se a la biblioteca del carrer de Sagra o enviar un correu a l’adreça: casacultura@torrent.es; i també a la Biblioteca Metro o a través del correu: bibliometro@torrent.es

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.