Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

L’Ajuntament de Torrent redueix el deute en més de 20 milions d’euros en dos anys

abril 5, 2018

El consistori ha tancat el pressupost de 2017 amb un superàvit de 4,6 milions d’euros que seran reinvertits en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en urbanitzacions i zones verdes o en seguretat

L’Ajuntament de Torrent ha tancat el pressupost de 2017 amb un superàvit de 4.648.291,83 euros, un milió i mig més que l’exercici anterior, que es va tancar per damunt dels tres milions. El regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, va detallar les dades en roda de premsa i va afegir que el consistori ha aconseguit reduir el deute en més de 20 milions d’euros en dos anys, “la qual cosa suposa seguir en la senda positiva, a la vegada que en estos moments ja es complixen els paràmetres d’estabilitat pressupostària”.

Amb el canvi de govern es va posar en marxa en 2015 un Pla Econòmic Financer amb l’Ajuntament endeutat fins al màxim permés –prop del 110 %, amb 58,5 milions d’euros-. En este temps s’ha aconseguit reduir el deute fins al 67 % a 31 de desembre de 2017 -37.767.063 euros-, “i ara està al voltant del 64 %, 11 punts per sota de l’exigit”, la qual cosa suposa que el consistori “té capacitat d’endeutament propi”, la qual cosa afavorix iniciar futures inversions per a la ciutat.

Per la seua banda, l’alcalde, Jesús Ros, va anunciar la intenció d’invertir este superàvit en el que resta d’any i en 2019 “en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en urbanitzacions i zones verdes o en seguretat, actuacions enfocades a millorar la qualitat de vida dels torrentins i torrentines”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.