Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

L’Ajuntament de Torrent contractarà 31 persones aturades durant els pròxims mesos

març 22, 2018

L’any passat, més de 380 persones van trobar treball a través de les diferents iniciatives fomentades pel consistori

L’Ajuntament de Torrent, amb el seu compromís per a fomentar i oferir l’ocupació entre els jóvens, ha presentat la proposta per a participar en els programes EMCUJU I EMPUJU, convocats pel SERVEF. Les dos iniciatives estan dirigides a jóvens de fins a 30 anys, però amb la diferència que la primera està dirigida a aquells que tenen una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu; i la segona a jóvens aturats en general. Amb els dos projectes es contractarà 11 joves torrentins en situació de desocupació durant un període de 12 mesos.

Estos dos programes estan cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. Les titulacions oferides són: dos llocs per a grau en Treball Social, dos per al grau en ADE o Economia o Finances i Comptabilitat, dos per al CFGM Gestió Administrativa; un per al CFGS Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat o Gestió de Vendes i Espais Comercials; un per al grau en Enginyeria Civil o Enginyeria en Obres Públiques; i finalment una persona amb el grau en Informació i Documentació. Igualment s’oferixen tres llocs de peó de pintor per a treballar en el manteniment de mobiliari urbà i instal·lacions municipals. Per a sol·licitar la inscripció a estes ajudes s’han de seguir els següents passos:

  1. Inscriure’s al SERVEF i entregar, com a mínim, la titulació requerida.
  2. En el moment en què s’aproven les ajudes, el SERVEF remetrà a l’Ajuntament els candidats i candidates que complisquen els requisits per al procés de selecció.

El pressupost total dels dos programes és de 269.150,45 €, dels quals l’Ajuntament aporta 91.823,45 €. La resta està subvencionat pel SERVEF. El regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha destacat la importància d’estos dos projectes “ja que es tracta d’una aposta per ajudar els jóvens de la nostra ciutat, un sector que s’ha vist molt afectat pel problema de l’atur i al qual li és difícil iniciar-se en el món laboral”.

Majors de 55 anys

El consistori també oferirà ocupació als aturats majors de 55 anys a través de Pla d’Ocupació de la Diputació de València i que té 148.420 € de pressupost. Amb esta iniciativa es crearan 20 contractacions d’oficials i peons d’obra, pintura i jardineria, amb un contracte de tres mesos, i que es realitzaran al llarg dels mesos de juny i juliol.

Entre els programes dirigits als jóvens i als majors de 55 anys es contractaran un total de 31 persones aturades. Això se suma a les mesures portades a terme durant l’any passat amb què es va aconseguir que més de 380 persones pogueren accedir a un lloc de treball. Unes xifres molt positives que “superen les expectatives i mostren el compliment de l’equip de govern en el nostre compromís amb la creació de llocs de treball”, ha assenyalat l’alcalde, Jesús Ros. Igualment, Ros ha assenyalat que en finalitzar la legislatura “haurem aconseguit oferir ocupació a més de 700 persones”.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.