Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Continuen les festes de les urbanitzacions torrentines

agost 17, 2017

Durant el mes d’agost estan tenint lloc les diferents celebracions de les associacions de veïns i urbanitzacions de la ciutat de Torrent. L’última setmana ha estat plena de divertits actes en les quals els veïns i les veïnes han pogut gaudir de les seues festes populars com cada any.

Dimecres va tindre lloc al local de l’associació El Pantano un berenar d’orxata i fartons, oferida pels festers i clavariesas, a la qual van acudir alguns dels membres de l’equip de govern. D’altra banda, L’associació de la Carrasquera va convidar per la nit a un divertit sopar de torrà on festers i membres de la corporació municipal van poder gaudir junts.

El cap de setmana va començar prompte en la urbanització Font de la Teula en un esmorzar seguit de vesprada de jocs i berenar per a xiquets i adults. Per la nit, la urbanització El Pantano va fer un distès concurs de paelles on alguns membres de govern van actuar com a jurat.

La jornada de diumenge va estar marcada per més activitats. D’una banda el dissabte al matí la comunitat equatoriana de Torrent es va reunir en la missa de la Verge del Cigne. D’altra banda, l’Associació de la Colonia Blanca va organitzar un sopar de torrà en la barbacoa gegant com és costum. Una setmana plena de bons moments compartits pels veïns i veïnes de Torrent, que saben traure sempre partit a aquests dies especials.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.