Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Comencen els treballs per a la construcció del nou pont a Torrent sobre el barranc de Xiva

juliol 8, 2020

El pont, que té un període d’execució de 18 mesos, connectarà el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera Picanya

Aquesta setmana han començat els treballs previs a les obres de construcció del nou pont sobre el barranc de Xiva que donarà connexió directa a Torrent amb el distribuïdor Sud CV-33. La infraestructura connectarà el corredor comarcal amb la rotonda de la carretera de Picanya millorant la mobilitat i alleujant el trànsit de la zona.

Amb una inversió de 3.560.000 € i finançat per la Generalitat Valenciana, el pont comptarà amb una longitud de 78 metres i una amplària de 22 metres amb dues calçades separades de dos carrils per sentit. Així mateix, es contempla un itinerari per a ciclovianants compost per una vorera de 2,40 metres d’ample i un carril bici de tres metres d’amplària. Aquest últim ampliarà la via ciclista CR-403, que discorre en paral·lel a la Ronda d’Alaquàs fins a Torrent, connectant tots dos municipis a través d’una ruta de mobilitat sostenible.

Amb aquest projecte, que té un període d’execució de 18 mesos, s’aconseguirà un major accés a diferents zones creant una eixida cap a la part nord del municipi per la Ronda del Safranar i connectant amb Parc Central i l’autovia a València, al mateix temps que es disminueix l’entrada i eixida de vehicles a través de Gómez Ferrer i el carrer València en direcció a Alaquàs i Aldaia. Finalment, es reposarà el camí d’accés a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals del municipi (EDAR).

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.