Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comencen els Campus lúdic-esportius de Torrent
Comencen els Campus lúdic-esportius de Torrent
,

Comencen els Campus lúdic-esportius de Torrent

juliol 6, 2020

Les inscripcions segueixen obertes per a la matricula de la segona quinzena de manera telemàtica en www.fdmtorrent.com

Els Campus lúdic-esportius de Torrent han donat aquest matí el tret d’eixida amb un divertit programa d’activitats per a aquest estiu. Des d’avui fins al 31 de juliol, l’Ajuntament de Torrent ha preparat una varietat de propostes, gestionades per la Fundació Esportiva Municipal i en coordinació amb l’àrea d’Educació.

Per a rebre al públic infantil en la seua primera jornada, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha visitat els centres on tenen lloc les activitats. En total són 9 punts, que inclouen fins a 22 modalitats i disciplines, com a tennis, natació, bàsquet, anglès o teatre.

Les inscripcions per a la segona quinzena del mes de juliol encara romanen obertes i es poden realitzar de manera online en la web https://www.fdmtorrent.com/; o en les pròpies oficines de la FDM amb cita prèvia per a les persones que no puguen pagar amb targeta.

Mesures sanitàries

Els campus compleixen amb totes les mesures higièniques i sanitàries per a protegir als i les participants i es duen a terme rigorosos protocols de neteja. A més, cada xiquet i xiqueta ha d’aportar el material esportiu necessari per a realitzar les activitats específiques del seu campus (per exemple, la raqueta de tennis o la tovallola), així com el material escolar per a realitzar diversos tallers (llapis de colors, pintures, tisores…). I amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, enguany s’amplia l’horari de recollida i d’arribada per a afavorir l’entrada i eixida escalonada dels xiquets i xiquetes.

 

Comencen els Campus lúdic-esportius de Torrent

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.