Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Cinema de Nadal per als xiquets i xiquetes de Torrent
Cinema de Nadal per als xiquets i xiquetes de Torrent
,

Cinema de Nadal per als xiquets i xiquetes de Torrent

desembre 20, 2018

El Trenet de Nadal arriba a la ciutat el dia 21 fins al 30 de desembre amb diferents recorreguts i horaris

La màgia del Nadal està molt present este cap de setmana amb una agenda repleta d’activitats, que van dirigides tant a majors com a xicotets. El públic infantil disfrutarà de dos grans sessions de cine amb dos films en valencià. D’una banda, el dissabte al matí, l’Aula CAM acollirà la pel·lícula Gru 3. El meu dolent preferit. Als 11 h. I d’altra banda, el diumenge serà el moment perquè la carpa de Nadal es convertisca en un cine, visionat de la pel·lícula Coco. A les 18 h

La Carpa del Nadal torna a ser el punt de trobada del dissabte al matí amb l’arreplega de joguets solidària. La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca realitzarà esta activitat, des de les 10 h fins a les 13 h i de 17 h a 20 h.

Trenet de Nadal

El Trenet de Nadal arriba un any més a Torrent amb diferents recorreguts i horaris. D’una banda, una eixida es realitzarà des de la Font de les Granotes: divendres 21 (17.30 a 20 h) , diumenge 23 (11a 13.30 h) , divendres 28 (11 a 13.30 h) , i dissabte 29 (17.30 a 20 h) . L’altra eixida serà des de la Torre en el següent horari: dissabte 22 (11.00 a 13.30 hores) , dissabte 22 (17.30 a 20 h) , dissabte 29 (11 a 13.30 h) i diumenge 30 (11 a 13.30 h)

Cinema de Nadal per als xiquets i xiquetes de TorrentMercat Nadalenc

El Centre Ambiental El Vedat organitza el dissabte al matí el Mercat Nadalenc amb fruites, verdures, fruites seques, pans, dolços nadalencs, galletes, cosmètica natural i artesania. A més, els xiquets i xiquetes podran disfrutar d’activitats.

Empaquetatge de regals

El dissabte al matí, els veïns i veïnes que realitzen les seues compres en el mercat ambulant tradicional torrentino podran emportar-se els seus regals empaquetatges de manera totalment gratuïta. Des de les 10 a les 13 h en el Mercat Sant Gregori.

Música i solidaritat

Les activitats solidàries són les protagonistes del cap de setmana amb diferents concerts. D’una banda, la Unió Musical de Torrent celebra en la parròquia Sant Josep un concert benèfic a favor de l’Economat municipal. El dissabte a les 12 h. Però la UMT no per a i, a més, organitza el concert de Nadal el diumenge a les 19 h en l’Auditori. El benefici estarà destinat a Cáritas. De la mà de la Germandat del Sant Sopar arriba el concert benèfic que tindrà lloc el dissabte a les 20.30 h en la parròquia Sant Josep. Els amants de la música disfrutaran del concert de la família Baviera Fusté, que organitza un meravellós concert amb diferents peces que no deixaran a ningú indiferent. La Casa de la Cultura acull este esdeveniment que se celebra el diumenge a les 11.30 h.

El violí sonarà en Torrent durant el matí del diumenge amb els concerts de jóvens violinistes. Tant la plaça Major com la plaça de l’Església es convertixen en dos grans escenaris per al gaudi dels torrentinos i torrentinas. A les 12 h en la plaça de l’Església i a les 12.30 h en la plaça Major.

El pavelló Anabel Medina acull la Gala de Gimnàstica Rítmica del Club Angels, un esdeveniment molt esperat per les xiquetes del club, que posaran en pràctica tot el que aprén. El dissabte a les 17 .

Seguint amb els espectacles musicals, els xiquets i xiquetes de l’Escola Coral oferixen el seu tradicional concert este cap de setmana, una actuació que preparen amb tant afecte i emoció. El diumenge a les 12 h en l’Auditori.

El Dia Internacional del Migrant se celebra en Torrent amb “La novena del Niño”. El dissabte a les 19 h en la parròquia de l’Assumpció.

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.