Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Folgado i Anaya visiten el nou Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional a Torrent
Folgado i Anaya visiten el nou Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional a Torrent
,

Folgado i Anaya visiten el nou Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional a Torrent

gener 12, 2024

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, acompanyada pel Director general del Sistema Sociosanitari i de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Servicis Socials, José Vicente *Anaya i el Regidor de Servicis Socials de Torrent, Arturo García, han visitat el nou Centre de Dia per a persones amb Diversitat Funcional de Torrent.

Un centre que va obrir les seues portes el 27 de novembre, amb una capacitat de 40 places i gestionat per la *ALCER Túria, entitat que ha rebut una subvenció directa de la Generalitat per a garantir als usuaris els millors recursos assistencials i una atenció integral i individualitzada adaptada a les seues necessitats.

Este projecte havia sigut bloquejat per l’anterior govern autonòmic, a causa de la falta de finançament; no obstant això, fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent i el Consell, ara ha sigut inclòs en els acords d’acció concertada en matèria de servicis socials en els sectors d’atenció a persones amb diversitat funcional, infància i adolescència, a persones en situació o risc d’exclusió social pertanyents a col·lectius vulnerables i a persones majors dependents, impulsats per la Vicepresidència Segona i la Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge, encapçalada per Susana Camarero, per al període 2022-2026.

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha destacat que “este centre representa una fita significativa en l’atenció i suport a les persones amb diversitat funcional a Torrent. És un pas important per a garantir que moltes persones reben l’atenció adequada i personalitzada que mereixen. Vull expressar el meu agraïment a ALCER Túria, qui gestiona el centre, pel seu compromís i dedicació en este important projecte, així com a la Vicepresidenta Segona, Susana Camarero per impulsar que este centre estiga obert des d’el mes de novembre passat”.

Folgado també ha assenyalat que “Torrent està d’enhorabona i en el futur es veurà reforçat este servici amb la construcció d’un Centre de Dia en Parc Central, per a persones majors i en el qual també hi haurà places per a persones amb diversitat funcional, gràcies a la Diputació de València”.

Per part seua, el Regidor de Servicis Socials, Arturo García ha subratllat el “gran impacte que té a Torrent la posada en funcionament d’unes instal·lacions com estes, tan beneficioses i necessàries per a les persones més vulnerables del municipi”.

L’Alcaldessa i el Regidor han agraït al Director General, José Vicente *Anaya el compromís del Consell amb Torrent i amb l’atenció integral i adaptada a les necessitats de les persones amb diversitat funcional. Per això, també han fet extensiu l’agraïment a Alcer Túria pel tracte i els professionals amb els quals compte.

Folgado i Anaya visiten el nou Centre de Dia per a persones amb diversitat funcional a Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.