Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Obert el termini de sol·licitud de les ajudes al lloguer d’emergència social

octubre 5, 2016

La Conselleria d’Habitatge destinarà 3.100.000 euros per a la concessió de les ajudes a famílies en risc d’exclusió social de tota la Comunitat 

Les sol·licituds es tramitaran a través dels serveis socials municipals de Torrent i es gestionaran a través de l’empresa municipal Nous Espais 

La Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Habitatge ha obert el termini de sol·licitud d’ajudes d’emergència en el pagament de lloguers a les persones amb risc d’exclusió social. Es destinarà un total de 3.100.000 d’euros per a la concessió d’estes ajudes de lloguer a totes les famílies en situació d’emergència social a la Comunitat Valenciana. És objecte d’esta convocatòria facilitar l’accés a l’habitatge a les persones que més ho necessiten.

Les ajudes per als residents en el nostre municipi es tramitaran a través de l’Ajuntament de Torrent i es podrà subvencionar fins a un total del 50% de la renda mensual del lloguer de 2016 (sempre que els rebuts estiguen pagats per banc), i amb un màxim de 1.800 € a l’any (límit de rendes de 300 € al mes).

La sol·licitud es podrà tramitar fins al dia 31 d’octubre en les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrent situades en el c/ Sant Doménec, 22, i la gestió i tramitació posterior de la sol·licitud es realitzarà a través de l’empresa municipal Nous Espais.

Per a més informació consulteu en les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.