Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

75 joves de Torrent participen en el programa formatiu INICIACTIVA’T
75 joves de Torrent participen en el programa formatiu INICIACTIVA’T
,

75 joves de Torrent participen en el programa formatiu INICIACTIVA’T

maig 4, 2018

Durant set mesos els participants es formaran en diverses àrees, per a facilitar la seua inclusió laboral

Ahir al matí es va iniciar el programa formatiu INICIACTIVA’T; un projecte organitzat per l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa pública Idea’t, i que està subvencionat pel Fons Social Europeu per a fomentar l’Ocupació Juvenil. 75 joves, menors de 30 anys, participaran en aquestes accions formatives que tenen una durada de 7 mesos i que es divideixen en cinc itineraris: logística, neteja viària, neteja d’edificis, hostaleria i disseny web. En finalitzar la formació, els participants obtindran un certificat de professionalitat, a més d’aconseguir una qualificació, ja que compten amb 200 hores per a realitzar pràctiques no laborables, amb les quals consolidar tot l’après.

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, van rebre als joves en la sala de plens del consistori. L’alcalde els va dirigir unes paraules de motivació perquè “aprofiten aquesta oportunitat i amplien el seu currículum i tenir així, millors possibilitats d’incorporació al món laboral”.

D’igual manera, el consistori ha engegat la segona edició d’aquest programa en el qual, com a novetat, en aquesta segona els beneficiaris rebran una beca d’1.500 euros amb l’objectiu d’incentivar la formació oferint els recursos bàsics necessaris. Cada itinerari inclou, per tant, una ajuda econòmica als participants de 250 euros per cada mes de durada dels itineraris. A més s’han inclòs nous itineraris de major nivell formatiu i que estan dirigits també a joves menors de 30 anys i inscrits en el programa de Garantia Juvenil però amb formació universitària, formació professional o amb certificació en Batxillerat.

75 joves de Torrent participen en el programa formatiu INICIACTIVA’T

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.