Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent prepara el dispositiu de seguretat per a l’inici de curs escolar
Torrent prepara el dispositiu de seguretat per a l’inici de curs escolar
,

Torrent prepara el dispositiu de seguretat per a l’inici de curs escolar

setembre 8, 2022
El cos de Policia Local vigilarà l’entrada dels centres educatius de la ciutat

Davant l’imminent inici del curs escolar 2022/23, aquest matí la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, han mantingut una reunió amb tècnics d’Educació i Policia Local de Torrent, amb l’objectiu de preparar el dispositiu que vetlarà per la seguretat dels torrentins i torrentines en les entrades dels centres educatius de la ciutat a partir del pròxim dilluns, 12 de setembre.

Així mateix, demà tindrà lloc una reunió amb els directors i directores dels centres, de manera que l’inici de curs puga efectuar-se de la millor manera possible.

“Al voltant de 20.000 alumnes i alumnes de Torrent començaran les classes partir del pròxim dilluns, per el qual estem ultimant els preparatius perquè la seua incorporació a les aules s’efectue adequadament”, explica la regidora d’Educació Patrícia Sáez. Per part seua, la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, destaca que “el cos de Policia Local reforçarà la seua presència en les entrades dels col·legis, dirigint el trànsit en aquells punts que el precisen i vetlant per la seguretat”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.