Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra la Junta Local de Seguretat i homenatja el Comissari Cap de la PLT

maig 30, 2024
L’Ajuntament de Torrent agraïx al Comissari Cap de la PLT, Eduardo Martínez –davant la seua pròxima jubilació- la seua dedicació i servici a l’administració al llarg de la seua vida laboral.

L’Ajuntament de Torrent ha acollit este matí la Junta Local de Seguretat amb l’objectiu d’analitzar la situació de la seguretat ciutadana a la ciutat, millorar la coordinació entre cossos policials i els dispositius especials de cara a l’estiu i la celebració de les festes.

La reunió que ha estat presidida per l’Alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado i el Subdelegat del Govern a València, José Rodríguez, ha comptat amb la participació de la regidora de Seguretat Ciutadana, Sonia Ángeles Roca; la regidora d’Igualtat, Amparo Chust; la Cap de la Unitat de Coordinació contra la Violència sobre la Dona de la Delegació del Govern, Carla Mercé Torrella; el comissari de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez; el Comissari Cap de la Policia Nacional a Torrent, Felipe Lluch; l’Inspector Cap de Seguretat Comissaria Torrent, José Francisco Real; l’Inspector de la Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana, Carlos Santamaría; el Comandant Cap de la Guàrdia Civil de Paiporta, Marc Cortiella; el Tinent Comandant de la Guàrdia Civil a Aldaia, José Luis Cebrián Dueñas i el Secretari de l’Ajuntament, Fernando Salom.

Després de la Junta Local de Seguretat, s’ha realitzat un homenatge al Comissari Cap del Cos de Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez davant la seua pròxima jubilació, per la seua dedicació i servici a l’administració al llarg de la seua vida laboral. Així mateix, com merescut i emotiu reconeixement per la seua generositat, capacitat de treball i compromís, manifestant-li tot l’afecte i admiració, per part de l’Ajuntament de Torrent.

La celebració de la Junta Local de Seguretat i l’homenatge al Comissari Cap Eduardo Martínez posen de manifest el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb la seguretat ciutadana. La col·laboració entre les diferents forces policials i la implementació de mesures preventives específiques són claus per a garantir el benestar dels veïns i visitants de la ciutat.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.