Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Tot preparat per a la celebració del Tau Cerámica Torrent Challenger
Tot preparat per a la celebració del Tau Cerámica Torrent Challenger
,

Tot preparat per a la celebració del Tau Cerámica Torrent Challenger

octubre 28, 2022

La competició, pertanyent al circuit World Padel Tour, reunirà 96 parelles masculines i 60 femenines per a disputar-se el passe a la Race Challenger Final de Còrdova i els 35.000 euros de premi en cada categoria


La fase classificatòria es tindrà lloc del 31 d’octubre al 2 de novembre en el Poliesportiu de Parc Central, mentre que el Pavelló del Vedat acollirà la fase final del 3 al 6 de novembre

Les pistes de Parc Central han sigut renovades per a l’ocasió, amb la substitució de les moquetes i les xarxes per unes de nova generació i millor qualitat

La ciutat de Torrent es prepara per a viure una de les dates esportives més destacades d’aquest any 2022, la setmana vinent, amb l’arribada del circuit World Padel Tour a la capital de L’Horta Sud. Un total de 96 parelles masculines i 60 femenines es donaran cita del 31 d’octubre al 6 de novembre per a disputar el Tau Ceràmica Torrent Challenger, la cinquena data de l’esdeveniment organitzat per Ultimate Padel Company (UPC), que premiarà amb 35.000 euros a les parelles vencedores en cada categoria i classificarà a les 16 millors parelles masculines i femenines per a la Race Challenger Final de Còrdova de desembre.

En aquest aspecte, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, destaca “la rellevància i importància d’aquesta competició, que congregarà a algunes de les millors parelles del món a la nostra ciutat, donant un impuls a les nostres instal·lacions i atraient a un gran nombre de persones a visitar Torrent”. L’edil també ha volgut remarcar que “l’Esport és un motor de transformació social, per la qual cosa acollir cada vegada un major nombre de competicions de primer nivell, ens ajuda a fomentar un model de vida saludable entre els torrentins i torrentines”.

D’aquesta manera, el Poliesportiu de Parc Central acollirà del 31 d’octubre al 2 de novembre la fase classificatòria de la competició, que serà d’assistència lliure i gratuïta, disputant-se la fase final en el Pavelló del Vedat del 3 al 6 de novembre. Les entrades per a la final poden adquirir-se en la web del World Pàdel Tour Challenger (https://wptchallenger.com/), que també podrà seguir-se a través del streaming oficial del World Pàdel Tour.

Renovació de les pistes de Parc Central

Tal com es va anunciar en la presentació de l’esdeveniment davant els mitjans de comunicació, l’Ajuntament de Torrent ha escomès en els últims dies la renovació de les instal·lacions del Poliesportiu de Parc Central, on es disputarà la fase classificatòria, amb la substitució de les moquetes i les xarxes de totes les pistes per unes de nova generació i millor qualitat.

Sobre aquest tema, el regidor de l’Ajuntament de Torrent i diputat provincial de Joventut i Esports, Andrés Campos, explica que “amb aquesta actuació, donem un impuls a les instal·lacions esportives perquè s’ajusten als requeriments d’una competició d’aquest calibre i importància, equiparant-les a altres pistes de primer nivell. Fet que repercutirà de manera positiva en els aficionats i aficionades al pàdel de la nostra ciutat, ja que podran gaudir d’unes pistes millor equipades i més modernes”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.