Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Patrulla Rural de Torrent es consolida com el millor aliat dels agricultors
La Patrulla Rural de Torrent es consolida com el millor aliat dels agricultors
,

La Patrulla Rural de Torrent es consolida com el millor aliat dels agricultors

febrer 21, 2019

Al llarg de l’any 2018, la policia ha augmentat la seua presència en el camp, ha dut a terme més d’un miler d’actuacions i serveis i ha vigilat les zones de cultiu i de disseminats de tot el terme municipal

La Patrulla Rural de la Policia Local de Torrent, des que es va posar en marxa al maig de 2016, no ha parat de donar cobertura i servei a les zones rurals de tot el municipi, i sobretot d’oferir seguretat als agricultors. En concret, al llarg de l’any 2018, ha dut a terme més d’un miler d’actuacions i serveis i ha vigilat les zones de cultiu i de disseminats de tot el terme municipal.

La Policia és conscient que Torrent és un municipi ampli amb una cultura molt arrelada al camp, per la qual cosa la Patrulla Rural oferix un servei específic i personalitzat. Durant estos tres anys, els agents han estat parlant diàriament amb els propietaris i han aconseguit un tracte pròxim amb cadascun d’ells. En estes trobades, s’establix una comunicació estreta amb els agricultors amb els quals intercanvien informació i consells sobre seguretat.

Durant estos anys s’han efectuat actuacions importants, com ara confiscacions de productes citrícoles que pretenien ser sostrets de diferents terres de cultiu del terme municipal. Coincidint amb les diferents campanyes, este servei augmenta la vigilància per a garantir i preservar la seguretat dels terrenys de cultiu, en temporada de collita. Cal citar com a exemple la campanya de cítrics de l’any passat, on es va evitar el robatori de més de 122 quilos de fruites, a més dels milers de quilos confiscats al llarg de l’any i les contínues diligències obertes per apropiació de productes del camp sense autorització del propietari.

Este servei ha atés una reivindicació històrica de la gent del camp de Torrent. El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, valora positivament estes dades i destaca l’efectivitat del servei i la contínua coordinació amb el grup ROCA de la Guàrdia Civil. La Patrulla Rural està formada per huit agents (dos agents en cada torn de matí i vesprada, els set dies de la setmana), un inspector i un oficial com a responsable de la secció de Medi Ambient.

La Patrulla Rural de Torrent es consolida com el millor aliat dels agricultors

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.