Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per a l’últim trimestre de 2022
La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per a l’últim trimestre de 2022
,

La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per a l’últim trimestre de 2022

octubre 4, 2022

La inscripció estarà oberta a partir del pròxim dijous 6 d’octubre, a través del portal d’inscripcions de la web municipal o mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament de Torrent

Les activitats començaran el dilluns 10 d’octubre, amb una àmplia oferta de tallers i xarrades per a totes les edats

La Casa de la Dona de Torrent presenta la seua programació d’activitats per a l’últim trimestre de 2022, amb una àmplia oferta de tallers i xarrades per a totes les edats, que s’orienten a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.


“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i encallada, que fomente la participació de les dones, la nostra creativitat i la nostra autoestima. De manera que puguem aconseguir una societat igualitària en tots els aspectes”, explica la regidora d’Igualtat, Marina Olivares.

Les activitats, que es desenvoluparan durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, s’agrupen en tres grans blocs: ‘Cossos diversos i valents’, dirigit essencialment a la pràctica d’exercicis físics com a ioga, pilates o danses orientals; ‘Formant-se i transformant’, conformat per tallers creatius de lectura, dibuix o fotografia, entre altres; i ‘Empoderades’, amb xarrades i cursets sobre feminisme i autoestima.

A més, cal afegir altres activitats gratuïtes com el ‘Cinema violeta’, un cinema fòrum mensual dedicat a la reflexió sobre les relacions de gènere, i ‘Elles compten, diàlegs per la igualtat’, un espai de trobada i diàleg quinzenal per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conèixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere. Cal destacar que les dates i horaris de totes dues activitats s’anunciaran pròximament a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Casa de la Dona.


La inscripció per a totes aquestes activitats estarà oberta a partir del pròxim dijous 6 d’octubre, a través del portal d’inscripcions de la web municipal (www.torrent.es) , o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’Ajuntament de Torrent. Mentre que les activitats començaran el pròxim dilluns 10 d’octubre.


La programació completa per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l’Ajuntament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.