Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent convoca el Voluntariat Ambiental per a l’estiu 2024
Torrent convoca el Voluntariat Ambiental per a l’estiu 2024

Torrent convoca el Voluntariat Ambiental per a l’estiu 2024

juny 25, 2024
Entre el 15 de juliol i l’11 d’agost, joves de 14 a 25 anys podran disfrutar d’una oportunitat única en l’entorn natural de Torrent

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i dins del programa Stop al Foc, convoca un any més el Voluntariat Ambiental de prevenció d’incendis per a este estiu 2024. Es tracta d’un programa dirigit a joves d’entre 14 i 25 anys que combina activitats formatives, lúdiques i d’oci, amb l’objectiu de formar als participants perquè puguen desenvolupar labors de vigilància i prevenció d’incendis en el municipi, alhora que disfruten de diferents activitats.

Els participants del Voluntariat rebran formació sobre la prevenció d’incendis forestals, autoprotecció i ús de ferramentes. A més, realitzaran rutes de vigilància pels paratges naturals de Torrent, participant en tallers i activitats d’educació ambiental i disfrutarán d’activitats de temps lliure i d’oci al costat d’altres joves de la ciutat.

Enguany es posarà l’accent en la importància de l’aigua com a recurs i moltes de les activitats giraran al voltant d’este element. Els joves participants podran aprendre molt de sobre la flora i la fauna autòctona de Torrent.

“El Voluntariat Ambiental és una oportunitat única per als joves d’implicar-se activament en la protecció del nostre entorn natural, a més de viure una experiència al costat d’altres joves compartint moments d’oci i diversió amb l’aprenentatge, una manera de conéixer millor i apreciar més la flora i la fauna de Torrent”, afirma el regidor de Medi Ambient, José Francisco Gozalvo.

El programa d’enguany començarà el 15 de juliol i fins a l’11 d’agost, sent les inscripcions per setmanes, emplenant la fitxa d’inscripció i enviant-la per correu electrònic a voluntariat@naturaycultura.com.

Torrent convoca el Voluntariat Ambiental per a l’estiu 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.