Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent adequa les instal·lacions de climatització en els col·legis per a millorar l’eficiència energètica

maig 21, 2020

Les calderes seran substituïdes, passant de gasoil a gas natural, per la qual cosa es reduiran les emissions i el cost econòmic

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat aquesta setmana el ‘Projecte de millora en les infraestructures de climatització en els centres educatius municipals de Torrent’, amb el doble objectiu de reduir les emissions i, al mateix temps, disminuir el cost econòmic amb el consegüent estalvi. Aquesta iniciativa, emmarcada dins de la EDUSI i que es finança al 50% amb fons europeus FEDER, prendrà com a energia de partida el gas natural, utilitzant la aerotermia allí on la normativa o els aspectes particulars de la instal·lació l’aconsellen.

Per això, pròximament es començarà amb el projecte per a adequar les instal·lacions de producció d’energia tèrmica en diversos col·legis de titularitat municipal de Torrent, incloent les actuacions per a la reforma, transformació i millora de les infraestructures de climatització amb la finalitat de millorar la seua eficiència energètica. Els centres són: CEIP Antonio Machado, CEIP El Molí, CEIP Federico Maicas, CEIP Joan XXIII Infantil, CEIP Joan XXIII Primària, CEIP Lope de Vega, CEIP Virgen del Rosario, CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Pasqual, CEIP Sant Joan Baptista i EPA Sant Pasqual.

D’aquesta forma, en totes aquelles instal·lacions que compten en l’actualitat amb calefacció mitjançant caldera de gasoil es realitzarà el canvi per una caldera de gas natural, mantenint la potència de l’existent i connectant-la a les instal·lacions que es troben en funcionament, a excepció de les instal·lacions del CEIP Joan XXIII Primària, per la seua especial ubicació. En aquestes últimes es preveu una instal·lació per a subministrament d’ACS i calefacció amb tecnologia de bomba de calor, coneguda com aerotermia.

Així mateix, ja existeixen instal·lacions d’ACS amb subministrament de gas natural en el CEIP Virgen del Rosario i en el CEIP Sant Pasqual, per la qual cosa es connectaran al subministrament de gas que es projecta per a alimentar a la nova caldera.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.