Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Pandilla de Drilo celebra un xou infantil aquest dissabte en la Pl. Unió Musical de Torrent
La Pandilla de Drilo celebra un xou infantil aquest dissabte en la Pl. Unió Musical de Torrent

La Pandilla de Drilo celebra un xou infantil aquest dissabte en la Pl. Unió Musical de Torrent

novembre 21, 2023
L’esdeveniment té com a objectiu donar a conèixer als veïns de Torrent les recents obres de compra, rehabilitació i equipament de les antigues instal·lacions de la Tresoreria de la Seguretat Social, cofinançades per l’Ajuntament i la Unió Europea, per a convertir-les en un Nou Centre Social.

El pròxim dissabte 25 de novembre, la Plaça Unió Musical de Torrent s’omplirà de riures, música i diversió amb l’arribada de “El Show de la Pandilla de Drilo”. A partir de les 12:30h., els xicotets torrentins podran submergir-se en un món de fantasia on la música, el ball i el teatre es fusionen per a crear una experiència inoblidable.

Els personatges entranyables de Drilo, Guau, Perille, Huga, Rafa, Era i Pom-pom s’han convertit en icones per als xiquets, representant valors d’amistat, optimisme i honestedat. La gran festa, amb una duració de 75 minuts, celebra l’aniversari de Drilo. Cada membre de la colla sorprendrà el protagonista amb un regal i una cançó, perquè a Drilo li encanta ballar! En finalitzar l’espectacle, els assistents tindran l’oportunitat d’emportar-se a casa posters de Drilo i capturar records inoblidables fotografiant-se amb els adorables personatges.

La celebració no sols té com a finalitat passar un matí divertit als xiquets i xiquetes, sinó que també té com a objectiu donar a conèixer als veïns de Torrent les recents obres de compra, rehabilitació i equipament de les antigues instal·lacions de la Tresoreria de la Seguretat Social, per a convertir-les en un nou Centre Social. Aquest esforç conjunt de l’Ajuntament de Torrent i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, finançat al 50% cadascun, forma part de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI).

El resultat d’aquestes obres és la creació d’un Nou Centre d’Atenció Social al carrer Germanies, 82, cantonada amb el carrer Sant Valeriano. Aquest nou centre descentralitzarà els serveis socials, acostant els recursos a les persones que més el necessiten en la part alta de Torrent. Una iniciativa que enforteix el compromís amb el benestar dels torrentins i les torrentines.

La diversió no es detindrà amb l’espectacle, ja que es repartirà marxandatge per a xiquets i majors. S’instal·laran photocalls gegants informatius que destacaran les accions realitzades en les antigues instal·lacions de la Tresoreria de la Seguretat Social i en general, les contribucions de l’EDUSI a la ciutat.

A partir de les 12h., un estand informatiu oferirà detalls sobre les accions realitzades per l’Ajuntament i la Unió Europea a la ciutat, brindant a la ciutadania l’oportunitat de conèixer de prop els esforços destinats a millorar la qualitat de vida a Torrent.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, i la corporació municipal s’uniran a aquesta festa infantil i europea per a compartir amb els ciutadans les inversions que s’estan duent a terme a la ciutat gràcies als fons europeus. Una jornada plena de diversió per a grans i xicotets per igual. No et perdes aquesta celebració única en la Plaça Va unir Musical de Torrent!

La Pandilla de Drilo celebra un xou infantil aquest dissabte en la Pl. Unió Musical de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.