Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent augmenta la inversió en els programes d’ocupació EXPLUS i EMPUJU 2023 respecte a l’any anterior
L’Ajuntament de Torrent augmenta la inversió en els programes d’ocupació EXPLUS i EMPUJU 2023 respecte a l’any anterior

L’Ajuntament de Torrent augmenta la inversió en els programes d’ocupació EXPLUS i EMPUJU 2023 respecte a l’any anterior

setembre 28, 2023
Un total de 19 persones s’incorporaran als serveis municipals, per un període de 12 mesos, el pròxim dilluns 2 d’octubre
Aquests programes estan cofinançats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA, i compten amb una inversió de 645.000€, al voltant de 25.000€ més que en l’edició 2022

Seguint amb la seua línia de reforç de les polítiques d’ocupació, l’Ajuntament de Torrent incorporarà a partir del pròxim dilluns 2 d’octubre un total de 19 treballadors, per un període de 12 mesos, a través dels programes EXPLUS i EMPUJU 2023. Aquestes contractacions compten amb una inversió total de 645.420’72€, fins a 24.774’75€ més que en l’edició anterior, i estan cofinançades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA en el marc del Fons Social Europeu Plus 21-27.

“Hem decidit augmentar la inversió en aquesta edició per a oferir als treballadors de tots dos programes les millors condicions possibles, de manera que puguen continuar formant-se i creixent professionalment en una situació més favorable per al seu desenvolupament”, explica la regidora de relacions amb IDEA’T, Sandra Fas, al que afig que “aquests programes permeten a persones desocupades adquirir l’experiència necessària per a accedir a més i millors ofertes de treball, per la qual cosa continuarem apostant per reforçar aquest tipus de polítiques d’ocupació de cara al futur”.

Així, a través del programa EXPLUS, el consistori incorporarà a jornada completa a 8 persones desocupades majors de 30 anys, que exerciran les següents funcions: dos oficials de pintura, altres dues d’obra de paleta, un peó d’obra i tres més de pintor, sent tots ells destinats a la Brigada d’Obres, a excepció d’un peó de pintor que serà destinat en l’àrea de Mobilitat. Per a realitzar aquestes contractacions, el consistori rep una subvenció d’EXPLUS LABORA de 135.853’92€, a la qual suma una dotació municipal de 147.876’96€.

En paral·lel, el programa EMPUJU 2023 reforçarà els serveis municipals amb la contractació d’11 persones desocupades menors de 30 anys: dos conserges, quatre llocs de personal administratiu, tres peons d’obra i dos peons de pintor. Amb aquest propòsit, LABORA subvencionarà un total de 181.318’08€, que se sumen als 180.371’76€ que aporta l’Ajuntament de Torrent.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.