Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

‘Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent’
‘Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent’

‘Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent’

octubre 25, 2023
Amparo Folgado i Sandra Fas han presentat aquest matí la nova marca corporativa del comerç de Torrent, que, sota aquest lema, donarà un impuls al teixit comercial de la ciutat i millorar el seu posicionament
També s’ha realitzat el sorteig dels 10 premis de 300€ del ‘Rasca i Gana’ impulsat per l’Ajuntament i IDEA’T
Un altre dels grans anuncis realitzats en l’acte és que la targeta +25 tornarà per a la campanya de Nadal amb una dotació de 300.000€, la qual cosa es traduirà en un impacte directe en els comerços de Torrent d’1.500.000€
La Fira de Comerç i Serveis de Torrent de l’ACST tornarà divendres que ve, després de tres anys, amb l’edició més gran celebrada fins hui

El Dia del Comerç Local de Torrent deixa un gran nombre de notes positives per als establiments de la ciutat i els seus clients. L’alcaldessa Amparo Folgado i la regidora de Comerços, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, han sigut les encarregades de donar a conèixer les principals notícies i novetats relacionades amb l’àrea, aquest matí, en l’acte de presentació de la nova marca corporativa del comerç de Torrent, que ha reunit veïns i mitjans de comunicació.


“La imatge corporativa és un element essencial per a posicionar el comerç en la ment del consumidor. Per esta raó, amb el lema ‘Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent’, cerquem generar confiança al consumidor, posar en valor la qualitat del servei i els seus productes, donar a conèixer els avantatges de comprar en el comerç de proximitat i atorgar una major identitat al conglomerat de negocis de la nostra ciutat”, ha explicat Folgado, qui també ha volgut mostrar el seu agraïment a la consultora local GLOWE, i més concretament a Óscar i Joan, per “haver captat a la perfecció l’essència i la idea del que la nostra ciutat necessita amb el disseny d’aquesta nova marca”.

Durant la seua intervenció, Fas ha destacat que “aquesta nova imatge anirà acompanyada de pla estratègic, compost de campanyes mensuals i bimensuals, per a promocionar els comerços de Torrent i situar-los com una referència a la comarca”. En aquesta línia, l’edil ha incidit en “el bon acolliment que ha tingut entre la ciutadania la campanya llançada la setmana passada, en la qual han participat més de 1.300 clients, deixant un impacte positiu de 53.000€ en els establiments de la ciutat.”


A més, entre totes les persones que han jugat a aquest ‘Rasca i Gana’, l’Ajuntament i IDEA’T han repartit 100 premis de 30€ per a gastar en els comerços participants, fet que, en última instància, beneficiarà tant als premiats com als negocis de la ciutat. En l’acte també s’ha realitzat el sorteig de 10 premis de 300€ entre les persones que han participat en el ‘Rasca i Gana, els quals han anat a parar a Lina Constantine, Elena Sancho, Mónica Ropero, María Mercedes Olmo, María Dolores Ibáñez, Javier Mora, Nacho Muñoz, Carmen Martí, Vicent Josep Puig i María Victoria Peña.


Una altra de les grans novetats anunciades per Folgado i Fas ha sigut el retorn de la popular targeta +25 de cara a la campanya nadalenca, que en aquesta comptarà amb una dotació de 300.000€, la qual cosa es traduirà en un impacte directe d’1.500.000€ en els comerços de Torrent.


La Fira del Comerç i Serveis de Torrent, més gran que mai
Tres anys després, el pròxim divendres 27 d’octubre tornarà a l’Avinguda del Vedat la Fira de Comerç i Serveis de Torrent, organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST). Aquesta serà l’edició més gran celebrada fins hui, amb fins a 65 comerços participants i centenars d’ofertes i descomptes exclusius en productes i serveis. L’esdeveniment donarà inici a les 10h i finalitzarà al voltant de les 21h, i comptarà amb activitats per a tota la família, degustacions gastronòmiques, actuacions i moltes sorpreses.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.