Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El ‘Pla 200.000’ continua renovant els carrers de Torrent

maig 12, 2023

Els equips de treball han escomès aquesta setmana la renovació dels carrers Albéniz, Maestro Granados, Alberca, Juan de Juanes, Pintor Sorolla o Almirall Cadarso, entre altres.


Després de mesos d’intens treball, ja s’ha finalitzat el fresat i asfaltat d’al voltant de 180.000 km

L’Ajuntament de Torrent continua renovant la ciutat amb el ‘Pla de Foment d’Infraestructures Cíviques Urbanes i Sostenibles (FICUS)’. Aquesta setmana els equips de treball han estès les actuacions del ‘Pla 200.000’ a altres punts de la ciutat, iniciant les labors de fresat i asfaltat als carrers Albéniz, Maestro Granados, Alberca, Baladre, Eduardo Dato, Santa Gemma, Juan de Juanes, Pintor Sorolla o Almirall Cadarso, entre altres.


Aquestes intervencions se sumen a les realitzades el mes d’abril passat als carrers Benemèrita Guàrdia Civil Navas de Tolosa, Cànters, Montgó o Manuel Aznar, computant un total d’al voltant de 180.000km de vies ja renovades en tot el municipi. En aquest aspecte, el consistori torrentí preveu ampliar les actuacions del pla, de manera que finalment se superen els 200.000 km inicialment projectats.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.