Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Caixa Popular col·laborarà amb la JLF i l’Ajuntament de Torrent
Caixa Popular col·laborarà amb la JLF i l’Ajuntament de Torrent
, , ,

Caixa Popular col·laborarà amb la JLF i l’Ajuntament de Torrent

febrer 22, 2024

Caixa Popular suma els seus esforços per a recolzar esdeveniments tan emblemàtics com la Crida o la Cavalcada del Ninot

Esta col·laboració no es limitarà a un moment puntual, sinó que s’estendrà al llarg de tot l’any

L’Ajuntament de Torrent, Caixa Popular i la Junta Local Fallera treballen colaborativamente per a impulsar el calendari cultural de localitat i contribuir a la celebració de les Falles. Amb vista a la celebració de les festes josefines, diverses entitats estan recolzant les activitats i propostes de l’Ajuntament i de la JLF mitjançant acords de patrocini. En este context, Caixa Popular ha volgut sumar els seus esforços per a recolzar esdeveniments tan emblemàtics com la Crida o la Cavalcada del ninot, entre altres.

Esta proposta no es limita a un moment puntual, sinó que s’estendrà al llarg de tot l’any, donant suport a diferents iniciatives organitzades per la Junta Local Fallera i fomentant l’associacionisme. Esta col·laboració té com a objectiu comú fer de les Falles de Torrent unes festes de referència en la capital de la Comarca de l’Horta Sud, donant suport a les tradicions i la identitat cultural de la ciutat.

El compromís de Caixa Popular amb Torrent es posa en marxa este mateix dissabte, quan es farà present en la Crida a les Falles des de la Torre. Amb esta fita, Torrent es prepara per a viure unes festes inoblidables, que destaquen per la seua aposta pirotècnica, en les quals el suport d’entitats com Caixa Popular serà fonamental.

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que vol ‘’donar les gràcies a Caixa Popular per apostar per Torrent, pel potencial de les nostres tradicions i festes, en este cas, les Falles, que és la major manifestació festiva de Torrent i en els actes de la qual es congreguen milers i milers de veïns de la nostra ciutat”.

A més, també ha subratllat que “des de l’equip de govern volem continuar construint una Gran Ciutat, impulsant la col·laboració públic-privada que hem iniciat enguany, en la realització d’esdeveniments importants”. També ha afirmat que “amb esta mena d’aportacions, les empreses que aposten per Torrent tenen un retorn econòmic assegurat i els torrentins podrem gaudir d’esdeveniments de gran ciutat, a un menor cost per al consistori”.

“Volem ser l’entitat financera amb major implicació social i cultural a Torrent i aconseguir que es pose en valor i la societat trie el nostre model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent”, ha assegurat, Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular.

Caixa Popular col·laborarà amb la JLF i l’Ajuntament de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.