Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional s’acomiada de Torrent amb una gran festa
El Fons Europeu de Desenvolupament Regional s’acomiada de Torrent amb una gran festa
, ,

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional s’acomiada de Torrent amb una gran festa

desembre 15, 2023

El lloc triat per a esta celebració va ser el Mercat de Sant Gregori, un renovat espai que també s’ha beneficiat d’estes inversions

L’acte va finalitzar amb un brindis per a donar benvinguda a les festes que va reunir membres de la corporació municipal i bona part de la societat civil torrentina

La ciutat de Torrent va celebrar ahir en el renovat Espai Sant Gregori, reinaugurat per a l’ocasió, una gran festa amb l’objectiu d’acomiadar-se de l’aportació dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) i donar la benvinguda oficial a les festes nadalenques.

Després d’anys de fructífera cooperació, Torrent va dir adeu als fons FEDER amb un repàs en imatges que donava a conéixer a la ciutadania les inversions realitzades i els projectes impulsats pel consistori gràcies al cofinançament d’estos fons, l’execució dels quals ha vertebrat l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrada de Torrent 2015-2025 (EDUSI). Sense anar més lluny, el lloc triat per a esta celebració va ser el Mercat de Sant Gregori, un espai que també s’ha beneficiat d’estes inversions, i que torna a obrir les seues portes amb novetats com una sala multiusos per a actes i exposicions, aules de formació, lavabos per a clients i vestuaris per a comerciants.

L’alcaldessa Amparo Folgado va destacar la importància que han tingut estos fons per a la ciutat i la seua repercussió directa i visible en la vida de la ciutadania. “El FEDER ha sigut un motor que ens ha permés transformar la realitat de Torrent i impulsar un canvi notable, real, que s’ha traduït com podeu veure en una millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, va afirmar Folgado, qui també va agrair a la Unió Europea, i les institucions que la integren, el seu gran suport i plena disposició per a “treballar en polítiques de cooperació al servici dels ciutadans i el seu benestar”. Igualment, l’alcaldessa va voler enviar un missatge als tècnics i altres membres de l’Ajuntament que han permés la realització i l’execució d’estos plans: “Moltes gràcies per haver fet possible que esta col·laboració siga un èxit, el vostre treball ha sigut excel·lent i ens permet afrontar un futur molt prometedor”.

El nou Espai Sant Gregori va donar la benvinguda al Nadal

L’acte va prosseguir en les instal·lacions del Mercat, on es va celebrar el brindis que dona la benvinguda a les festes nadalenques, i que va reunir en este espai a membres de la corporació municipal, veïns i veïnes i bona part de la societat civil i el teixit associatiu torrentino.

Allí es va repartir marxandatge commemoratiu d’esta data que acomiadava les actuacions emmarcades en l’estratègia EDUSI i es va aprofitar per a felicitar l’aniversari a alguns assistents que complien anys ahir, entre les quals també es trobava una component de la cort infantil.

Van amenitzar l’esdeveniment el cantant torrentí Jonás Arcos i la Babalu Swing Band, que van ser els encarregats de posar música i fer sonar famoses nadales. El tret d’un castell de focs artificials va posar el punt final a este esdeveniment especial per a la ciutat de Torrent.

El Fons Europeu de Desenvolupament Regional s’acomiada de Torrent amb una gran festa

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.