Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Antic Mercat de Torrent acull “Cuinant amb ciència el futur”
L’Antic Mercat de Torrent acull “Cuinant amb ciència el futur”

L’Antic Mercat de Torrent acull “Cuinant amb ciència el futur”

maig 27, 2024
Una iniciativa organitzada per la Universitat Politècnica de València (UPV) en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Família
Els tallers donaran principi a les 9.30 hores, i comptaran amb la participació de prop de 50 estudiants de diferents col·legis del municipi

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat per a este dimarts, 28 de maig, una nova edició dels tallers “Cuinant amb ciència el futur”, en el marc del Dia Nacional de la Nutrició que se celebra cada any. En esta ocasió el lloc triat ha sigut la terrassa de l’Antic Mercat de Torrent.

Estos tallers, que es duen a terme des de fa més d’una dècada, tenen com a objectiu fomentar una dieta saludable entre els més joves, utilitzant la ciència i la formació nutricional com a ferramentes principals. La jornada donarà principi a les 9.30 hores, i comptarà amb la participació de prop de 50 estudiants de diferents col·legis del municipi.

De la mà de Purificació García Segòvia, professora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi natural (ETSIAMN) e investigadora de l’Institut Food UPV, els participants podran descobrir algunes de les claus de la Dieta Mediterrània i les últimes novetats de la ciència aplicada a la cuina.

Els tallers de cuina amb ciència animen a l’experimentació i la creativitat, a explorar diferents aliments, sabors i tècniques culinàries, a desenvolupar un gust pel menjar saludable i descobrir noves maneres de disfrutar-la. Cal destacar que l’esdeveniment es podrà seguir en directe, ja que es retransmetrà en streaming a través dels canals oficials de l’Ajuntament de Torrent.

Els tallers estan organitzats per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i), Àrea de Comunicació de la UPV, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi natural (ETSIAMN-UPV), la Càtedra d’Infància i Adolescència de la UPV, l’Ajuntament de Torrent des de la Regidoria d’Infància i Família que dirigix M. Ángeles Lerma, i la Xarxa d’Universitats per la Infància i Adolescència. Així mateix, compten amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

L’Antic Mercat de Torrent acull “Cuinant amb ciència el futur”

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.