Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra amb èxit la III Fira de Formació Professional i Ocupació amb una gran afluència de joves
Torrent celebra amb èxit la III Fira de Formació Professional i Ocupació amb una gran afluència de joves

Torrent celebra amb èxit la III Fira de Formació Professional i Ocupació amb una gran afluència de joves

abril 24, 2024
Torrent duplica l’oferta formativa en la seua III Fira de Formació Professional i per a l’Ocupació amb 78 cicles i 18 famílies professionals Falconeria, motoserra, cuina i ball en línia, entre les activitats que han animat la fira.

Torrent ha celebrat la III Fira de la Formació Professional i en esta ocasió s’ha celebrat en la Plaça Major de Torrent pel fet que s’han duplicat els centres que han exposat, arribant a 30 entitats, oferint opcions educatives i professionals per al pròxim curs 2024/2025.

Durant tot el matí, centenars de joves s’han passat pels diferents estands en els quals enguany hi ha representades 18 famílies professionals i 78 cicles formatius, a més dels estands d’IDEA’T, CIJ, EPA, EOI, LABORA i la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Esta iniciativa té com a objectiu principal visibilitzar i promocionar l’oferta de formació professional existent a la comarca de l’Horta Sud i està especialment dirigida a l’alumnat de l’ESO, Batxillerat, CFGM i CFGS.

Amparo Folgado, alcaldessa de Torrent, ha destacat la importància d’esta iniciativa per a “visibilitzar i promocionar l’àmplia oferta formativa d’FP que existix a la comarca de l’Horta Sud, una formació que es caracteritza pel seu caràcter pràctic i la seua alta taxa d’inserció laboral”.

En la mateixa línia, Sandra Fas, regidora d’ocupació, ha assenyalat que ” l’FP és una ferramenta fonamental per al desenvolupament personal i professional dels joves, i per això des de l’Ajuntament apostem per acostar-los tota la informació i opcions possibles perquè puguen prendre la millor decisió sobre el seu futur”.

L’Ajuntament de Torrent està convençut que la formació professional exercix un paper crucial en l’increment del nivell d’ocupabilitat dels alumnes/as i que respon directament a les necessitats detectades en el mercat laboral actual. Per això, a diferència amb altres edicions anteriors s’ha obert la convocatòria a centres de la comarca, per a tindre representades les màximes opcions i famílies professionals possibles perquè els alumnes coneguen totes les possibilitats formatives al seu abast.

5 centres de Torrent i 12 de la Comarca en Formació Professional, 5 en formació per a l’ocupació i altres 6 entitats, també compromeses amb la formació com a ferramenta de desenvolupament personal i professional han participat en la III Fira de la Formació Professional i Formació per a l’Ocupació.

A més, dels estands s’han realitzat múltiples exhibicions i demostracions com la de falconeria i de motoserra, organitzada per EFA La Malvesia de Llombai, el taller de topiària sobre arbustos organitzat per l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja.

La cuina també ha tingut el seu espai amb les dos demostracions organitzades per Mediterrani Culinay Center i la Fundació Amigó. El CIPFP Faitanar de Quart de Poblet ha realitzat un taller de dinàmiques de grup i un taller de ball en línia.

Han participat en esta III Fira de la Formació Professional, el Centre Privat Beta Formació, la Fundació Mª Auxiliadora, la Fundació José Mª Haro, Rude, la Fundació Amigó, el Centre Privat Mediterrani Culinary Center, el Centre Privat Tobalcaide, el Centre Integrat Publique de Mislata, l’IES Vaig moldre Del Sol, l’IES La Moreria, l’IES Faustí Barberá, l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, l’IES Manuel Sanchis Guarner, l’IES Enric Valor, el Centre Integrat Faitanar, l’IES Gonzalo Anaya, l’IES Salvador Gadea i el Centre Privat FP La Florida.

A més de la Mancomunitat de l’Horta Sud, el CIJ Torrent, la EOI Torrent, GVA Labora, Idea’t, la EPA Torrent i els centres d’FP de Torrent, l’IES Tirant lo Blanc, l’IES Vetles e Vents, l’IES Serra Perenxisa, l’IES La Marxadella i el Centre Privat Mare Sacramento.

Torrent celebra amb èxit la III Fira de Formació Professional i Ocupació amb una gran afluència de joves

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.