Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Continuen les activitats de la Casa de la Dona
Continuen les activitats de la Casa de la Dona

Continuen les activitats de la Casa de la Dona

juny 21, 2024

La Casa de la Dona de Torrent continua desenvolupant el seu ampli programa d’activitats, durant este mes de juny.

En esta ocasió, el passat 19 de juny, va organitzar una jornada d’inscripcions al Programa  “Acredita”, convocat per la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació. Amb motiu de la imminent recepció de diverses dones del certificat oficial de professionalitat per la convalidació de la seua experiència professional en sectors com l’administració i gestió, comerç i màrqueting, hostaleria i turisme, arts gràfiques i servicis socioculturals, entre altres.

Este programa va destinat a les dones que han adquirit coneixements professionals desenvolupant una activitat professional i no posseïx cap titulació. Consistix en un procediment pel qual la persona candidata adquirix una acreditació oficial de les seues competències professionals adquirides per experiència laboral o vies no formals de formació, prèvia avaluació d’estes.

La regidora d’igualtat, Amparo Chust ha afirmat que “des de la Casa de la Dona animem a totes les dones que desitgen millorar la seua situació laboral a informar-se sobre el programa ACREDITA i aprofitar esta oportunitat per a obtindre un reconeixement oficial a les seues capacitats i experiència”.

CONTINUEN ELS TALLERS

Després de la celebració en la Setmana de la Dona del taller “Estereotips de Bellesa” i “El significat del bon tracte” el mes d’abril, la Casa de la Dona de Torrent, ha organitzat el taller “resolució positiva de conflictes”, destinat als nostres majors com a base fonamental en les relacions igualitàries, dins de la campanya de sensibilització per la igualtat entre dones i homes i de tolerància 0 a la violència de gènere.

Es va celebrar en la Residència i Centre de dia de Persones Majors La Marxadella de Torrent.

La regidora Amparo Chust, s’ha reafirmat en “el fort i decidit compromís de l’Ajuntament de Torrent, amb la igualtat de gènere i la inserció laboral de les dones”.

Continuen les activitats de la Casa de la Dona

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.