Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Arranca la Setmana de les Persones Majors de Torrent

abril 24, 2023

Fins al pròxim 28 d’abril el Centre de Majors Verge de l’Olivar acollirà una completa i variada programació d’activitats, que es complementaran amb una visita cultural al Museu d’Història de València i un acte de clausura en l’Àgora de Parc Central

La Setmana de les Persones Majors de Torrent ha donat el tret d’eixida aquest matí en el Centre de Majors Verge de l’Olivar, on els i les assistents han gaudit d’una jornada inaugural carregada d’art, dansa i creativitat. Sobre aquest tema, el regidor d’Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo, comenta que “estem molt contents de tornar a celebrar aquesta edició amb total normalitat, ja que ens permet donar-li el protagonisme que mereixen a les persones majors de la nostra ciutat i reivindicar el seu paper en la nostra societat”.

D’aquesta manera, fins divendres que ve 28 d’abril es desenvoluparà en el Centre de Majors Verge de l’Olivar un complet programa d’activitats amb una infinitat d’exposicions de pintura i fotografia, tallers ocupacionals, exhibicions de tècniques orientals, classes de defensa personal, tallers de dansa, desfilades de moda o espectacles musicals, entre altres, que es complementarà amb una visita cultural al Museu d’Història de València i finalitzarà amb un acte de clausura en l’Àgora de Parc Central. El programa d’activitats per a la resta de la setmana és el següent:

DILLUNS 24 D’ABRIL

17.00 h – Taller de danses africanes Musol (Pati del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIMARTS 25 ABRIL

10.00 h – Visita cultural al Museu d’Història de València (Programa Oci Educatiu). Exposició Interactiva de Gremis i Oficis de la València Medieval. Eixida a les 10.00h des de la plaça Corts Valencianes (Necessària inscripció prèvia, les places són limitades)

17.30 h – Taller intergeneracional de Tik Tok en col·laboració amb el CIJ de Torrent (Sala Polivalente del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIMECRES 26 ABRIL

11.00 h – Classe teoricopràctica de defensa personal i mesures d’autoprotecció impartida per Gonzalo Carratalá. (Centre de Majors Verge de l’Olivar)

17.00 h – Espectacle de playbacks a càrrec del grup de teatre Verge de l’Olivar. Lliurament de premis de petanca i berenar. (Pati del Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIJOUS 27 ABRIL

17.00 h – Desfilada de moda ‘Loli Peluquería’. A continuació berenar. (Centre de Majors Verge de l’Olivar)

DIVENDRES 28 ABRIL

14.00 h – Acte de clausura amb menjar (paelles) i espectacle còmic musical amb Jsaxo SHOWMAN & MÚSIC. Necessari tiquet, que es pot arreplegar a través de les Juntes Municipals de Centres de Persones Majors. (Àgora de **Parc Central)

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.