Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

La Casa de la Dona presenta el programa de actividades para el último trimestre de 2022
La Casa de la Dona presenta el programa de actividades para el último trimestre de 2022
,

La Casa de la Dona presenta el programa d’activitats per a l’últim trimestre de 2022

04/10/2022

La inscripció estarà oberta a partir del pròxim dijous 6 d’octubre, a través del portal d’inscripcions de la web municipal o mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament de Torrent

Les activitats començaran el dilluns 10 d’octubre, amb una àmplia oferta de tallers i xarrades per a totes les edats

La Casa de la Dona de Torrent presenta la seua programació d’activitats per a l’últim trimestre de 2022, amb una àmplia oferta de tallers i xarrades per a totes les edats, que s’orienten a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.


“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i encallada, que fomente la participació de les dones, la nostra creativitat i la nostra autoestima. De manera que puguem aconseguir una societat igualitària en tots els aspectes”, explica la regidora d’Igualtat, Marina Olivares.

Les activitats, que es desenvoluparan durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, s’agrupen en tres grans blocs: ‘Cossos diversos i valents’, dirigit essencialment a la pràctica d’exercicis físics com a ioga, pilates o danses orientals; ‘Formant-se i transformant’, conformat per tallers creatius de lectura, dibuix o fotografia, entre altres; i ‘Empoderades’, amb xarrades i cursets sobre feminisme i autoestima.

A més, cal afegir altres activitats gratuïtes com el ‘Cinema violeta’, un cinema fòrum mensual dedicat a la reflexió sobre les relacions de gènere, i ‘Elles compten, diàlegs per la igualtat’, un espai de trobada i diàleg quinzenal per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conèixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere. Cal destacar que les dates i horaris de totes dues activitats s’anunciaran pròximament a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Casa de la Dona.


La inscripció per a totes aquestes activitats estarà oberta a partir del pròxim dijous 6 d’octubre, a través del portal d’inscripcions de la web municipal (www.torrent.es) , o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’Ajuntament de Torrent. Mentre que les activitats començaran el pròxim dilluns 10 d’octubre.


La programació completa per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l’Ajuntament.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.